25.8 C
Ljubljana

Vstopite v neukročeno divjino s svojim avtomobilom v Offroad Survival

Objavljeno:

Image Power, poljski razvijalec in založnik video iger, je danes objavil, da delajo na popolnoma novem IP-ju, imenovanem Offroad Survival. Prikazali so tudi prvi napovednik za igro, ki bo združil realistično terensko vožnjo s priljubljenim žanrom preživetja – z malo vznemirjenja in v izvirnem slogu.

Offroad Survival se nanaša na in razširja ideje nedavno objavljenega Offroad Mechanic Simulatorja. Ta naslov Image Power, ki je bil izdan 24. julija, je požel zelo pozitiven odziv igralcev – ohranja zelo pozitivno oceno na podlagi mnenj uporabnikov Steama od samega lansiranja.

Offroad Survival je nov IP od Image Power, ki meša mehaniko, znano iz priljubljenega žanra preživetja, z realistično izkušnjo terenske vožnje. Igralci se bodo podali na potovanje skozi neznano divjino, postavili tabor, uporabili naravne vire za preživetje v težkih razmerah… in se soočili z nepojasnjenimi dogodki okoli sebe. Z uporabo nabora orodij in terenskega avtomobila, prirejenega za vsako situacijo, se bodo naučili krmariti po terenu, ki se ga človeška roka ni dotaknila. Igra prikazuje realističen svet, ki delno temelji na resničnih terenskih potovanjih za preživetje, vendar je treba rešiti tudi del skrivnosti.

Offroad Survival – napovednik