10.7 C
Ljubljana

SCUM danes lansira Smokin’ Hot posodobitev

Objavljeno:

Jagex in Gamepires sta danes lansirala posodobitev Smokin’ Hot za igro preživetja za več igralcev SCUM. Ta posodobitev sovpada s 60-odstotnim popustom v Steamu in s seboj prinaša popolno prenovo SCUM-ovih modelov moških likov, skupaj z novimi nevarnimi sovražniki, popolnoma novim tipom orožja in nekaterimi pomembnimi spremembami veščin in atributov igre.

Po izboljšavah ženskih likov v lanski posodobitvi Call of Beauty Smokin’ Hot uvaja predelane modele moških likov v SCUM, poleg številnih novih možnosti prilagajanja.

Vendar pa niso le fantje tisti, ki zažarijo. Dva pošastna sovražnika sta zdaj v bunkerjih – okorni Brenner, opremljen z žgočim metalcem ognja; in okretni Razor, ki se bo približal igralcem in jih porezal z nožem podobnimi orožji.

Poleg dodatka Brennerja in Razorja so bili bunkerji prenovljeni, da bi igralcem omogočili, da prvič povečajo svoj atribut inteligence. Nova mehanika ugank, ki jo najdemo v bunkerjih, omogoča igralcem, da zberejo pomembne podatke, ki jih lahko nato zamenjajo za povečanje inteligence pri Doktorju. Inteligenčni atribut je prav tako pomembnejši kot kdaj koli prej in zdaj vpliva na pridobivanje izkušenj (XP) pri vseh spretnostih igralcev.

Smokin’ Hot prav tako uvaja nekaj pomembnih izboljšav v SCUM, vključno s ponovnim uravnoteženjem XP, ki bo igralcem olajšalo in se bolj splačalo izboljšati katero koli od svojih veščin. In za tiste zapornike, ki jih bolj zanimajo mišice kot možgani, posodobitev dodaja Light Machine Gun (LMG), povsem nov razred orožja, ki ga lahko igralci primejo v roke.

SCUM je večigralska igra za preživetje v odprtem svetu, ki ponuja brez primere ravni prilagajanja likov, nadzora in napredovanja, kjer so znanje in veščine ultimativno orožje za dolgoročno preživetje. Igralci so postavljeni v vlogo zapornika, ki se je prisiljen boriti za svoje življenje v krvoločni televizijski oddaji, na poti pa si pridobi podporo gledalcev, producentov in sponzorjev podjetij.

SCUM – Smokin’ Hot napovednik