21.6 C
Ljubljana

Migajte v ritmu zvezd v Super Space Club

Objavljeno:

Super Space Club, lofi arkadna vesoljska streljačina jamajškega solo razvijalca GrahamOfLegend, je uradno izšla na Steamu. Preživite valove sovražnikov in vzdušje ob izvirni chill-hop glasbi v neskončnem strelcu, kakršnega še ni bilo.

Super Space Club – napovednik

Super Space Club je živahen neskončni strelec, postavljen v ozadje hladne, lo-fi glasbe. Podajte se v daljne meje vesolja in se povzpnite med zvezde z gladkim sunkom, ki temelji na fiziki. V vseh pilotih, ladjah in orožjih, predstavljenih v igri, Super Space Club ponuja več kot 100 kombinacij gradnje za vsak slog igre. Pripravite ognjemet z eksplozivnim Ollyjem ali posnemite posnetke iskanja ladje s prikritim Roscoejem. Ne glede na pristop morajo biti izkušeni piloti med streljanjem previdni glede energije svoje ladje. Izčrpana energija odpre okno za uničujočo škodo. Vzpostavite ravnovesje med napadom in umikom ter branite galaksijo pred neskončnimi valovi sovražnih vesoljskih plovil.

Kljub izzivu, ki ga lahko prinese igranje, je lahko vesolje pravi kraj za sprostitev. Avdio duet Fat Bard iz Missourija zagotavlja pomirjujočo glasbeno kuliso za sicer intenzivne vesoljske bitke. Izvirna glasba lo-fi ritmov in chill-hop melodij vključuje vokalne umetnike z vsega sveta, vključno z reggae izvajalcem in kolegom Jamajčanom Rizkom, ameriškim hip-hop izvajalcem Artclassherom in francoskim pevcem Oréjem. Z uravnoteženjem edinstvenega kontrasta med sproščujočo glasbo in zahtevnim igranjem, Super Space Club zagotavlja samo po sebi edinstveno arkadno izkušnjo.

Ste se pripravljeni pridružiti klubu? Super Space Club je zdaj na voljo na Steamu, kmalu pa bo izšel tudi za Xbox.

Ključne funkcije:

  • Izkoristite mehaniko suvanja, ki temelji na fiziki, in preživite svoje sovražnike.
  • Groovajte na izvirno lo-fi glasbo Fat Barda.
  • Potopite se v arkadne vesoljske bitke, ki temeljijo na valovih.
  • Različni liki, orožja in ladje ponujajo več kot 100 kombinacij gradnje.
  • Povzpnite se čez barvito in živahno estetiko.