12.7 C
Ljubljana

Zasadite svoje zobe v Cabernetov prvi javni demo na Steam Visual Novel Festu

Objavljeno:

Party for Introverts je danes objavil, da bo prvi javni demo za težko pričakovani Cabernet na voljo na festivalu Steam Visual Novel Fest od 7. avgusta.

Igralci bodo lahko prvič raziskovali skrivnostne globine Caberneta kot del festivala Steam Visual Novel Fest. Spremljajte Lizo, novopečenega vampirja, ki se bori med tem, da obdrži svojo smrtnost in se še bolj spusti v grozo, katera je postala. Uporabite njene novoodkrite vampirske sposobnosti, da preživite noč – ali pa vas prevzame vznemirjenje lova.

Pri Cabernetu gre za izbire, od vzpostavljanja odnosov do boja proti lakoti. Odkrijte opojno življenje, polno možnosti, vendar bodite pozorni na svoje odločitve – ker se lahko vrnejo in vas ugriznejo.

Demo Cabernet bo na voljo za brezplačen prenos na Steamu kot del festivala Steam Visual Novel Fest. Dogodek slavi duh pripovedovanja zgodbe skozi umetnost in interaktivno fikcijo s popusti in predstavitvami trenutnih in prihajajočih iger vizualnih romanov vseh vrst in bo potekal od 7. avgusta do 14. avgusta.