16.3 C
Ljubljana

Podajte se na najbolj prijetno post-apokaliptično pustolovščino v I Am Future 8. avgusta

Objavljeno:

Založnik tinyBuild in razvijalec Mandragora sta premierno predstavila nov napovednik za I Am Future, prihajajočo pustolovščino, ki bo 8. avgusta dosegla zgodnji dostop Steam. I Am Future je sproščujoča igra preživetja o gradnji prijetnega kampa na strehi sredi poplavljenega postapokaliptičnega mesta. Igralci bodo postavili kmetijo, kuhali okusno hrano, razstavili orodja za ustvarjanje virov, avtomatizirali opravila z novačenjem ljubkih robotov in razkrili skrivnost katastrofe. Z desettisoči seznamov želja in sijajnim demo sprejemom Next Fest bo I Am Future zagotovo postal najbolj sproščujoč postapokaliptični naslov tega poletja.

I Am Future – napovednik

Glavne značilnosti:

  • Gradnja in razstavljanje baze: Zberite pripomočke starega sveta in jih razstavite v sproščujoči mini igri, da pridobite vire za izdelavo in zgradite uporabne in edinstvene konstrukcije, kot je razsoljevalnik morske vode, farma kriptovalut, namakalni sistem ali molekularni sintetizator.
  • Ribolov, kmetovanje in kuhanje: Ulovite nekaj rib ali poberite organski pridelek s svoje kmetije, da skuhate na desetine okusnih jedi in usmerite svojega notranjega kuharja.
  • Roboti in avtomatizacija: Povečajte svojo učinkovitost in avtomatizirajte opravila tako, da zaposlite robote spremljevalce, ki lahko opravljajo različne naloge v kampu.
  • Zgodba in raziskovanje: Pošljite brezpilotna letala, da raziščejo poplavljeno mesto in poiščejo druge preživele in, upajmo, odgovore. Zakaj so Chrisa dali v krio tik pred katastrofo? Zakaj je konec sveta? Kaj je nameraval Unicorp? Lahko pridete do drugih streh? In nazadnje, zakaj ta hladilnik govori?!

I Am Future bo na voljo v zgodnjem dostopu Steam 8. avgusta za 14,99 USD z omejenim 10-odstotnim popustom v prvem tednu.