17.2 C
Ljubljana

“Flutter Away” danes izšla na osebnih računalnikih in Nintendo Switch

Objavljeno:

Flutter Away, prijetna igra za raziskovanje narave iz Runaway Play, se danes sprehodi skozi drevesa na Nintendo Switch in osebnih računalnikih prek Steama!

Sprejmite tišjo plat življenja v dih jemajočem amazonskem deževnem gozdu na petdnevnem umiku kot raziskovalec metuljev. Spoznajte ljubka bitja vseh vrst, zabeležite njihove posebne navade in življenjski slog v svojem priročnem dnevniku, medtem ko se učite o njihovem prijaznem gozdnem domu. Dokumentirajte vse ljubke živali, graciozne metulje in drobne žuželke, ki se skrivajo v Amazoniji. Posnemite fotografije vsake najdbe in zabeležite vsak odtis in ptičji klic na poti.

Raziščite privlačnost dišečih cvetov in bioluminiscenčnih gob, ki se lesketajo pod nočnim nebom, medtem ko iščete hrošče, žabe in druga očarljiva bitja v bujnem zimzelenem rastlinju. Cenite vse, kar ponuja narava, medtem ko se dan spreminja v noč sredi tekočih slapov in raznobarvnih sončnih zahodov. Veliko je za raziskati tako v bleščečem dnevu kot v zvezdnati noči!

Spoznajte novega prijatelja v sramežljivi Capybari in odkrijte njeno skrivnost, medtem ko uživate v mirni divjini. Poiščite mir v samoti in dokončajte naloge s hitrostjo, ki vam ustreza, medtem ko ste na vijugasti poti skozi džunglo. Odkrijte skrita presenečenja v mirnem gozdu. Izkoristite to popolno priložnost, da zadihate in se sprostite, preden se vrnete v vrvež običajnega življenja.

Flutter Away je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama in Nintendo Switch s podporo za angleščino, francoščino, italijanščino, nemščino, španščino, poenostavljeno in tradicionalno kitajščino, japonščino in korejščino.

Flutter Away – napovednik