21.6 C
Ljubljana

Elegantna, neprizanesljiva JRPG Virgo Versus The Zodiac načrtuje pot do konzol pozneje ta mesec

Objavljeno:

Čas je, da se povzpnete med zvezde in popravite napake svojih vrstnikov – JRPG Virgo Versus The Zodiac bo 23. avgusta na platforme PlayStation, Xbox in Nintendo Switch prinesel svoj natančno odmerjen boj in čudovit slog.

Današnjo novico spremlja čudovit animirani napovednik, ki prikazuje potovanje, ki ga boste opravili kot Strašna kraljica… ne, tako vas kličejo heretiki… potovanje, ki ga boste opravili kot Sveta kraljica, Devica, da popravite krivice galaksije. Oh, in alpake, katere boste jezdili:

Virgo Versus The Zodiac – napovednik za konzole

Devičino prizadevanje za obnovitev kozmosa je pravično. Sveta kraljica bo vrnila zlato dobo kraljestev zodiaka, obdobje miru in ravnovesja. Nekateri bi njeno iskanje morda označili za neprizanesljivo in celo zvito, a ti krivoverci ne vedo, o čem govorijo. Svetovni nazor Device je pravilen in vsak, ki ji stoji na poti, da bi jo ustavil, je zlobnež. Vsekakor je junakinja te zgodbe.

Virgo Versus The Zodiac uporablja elemente borbe z natančnim merjenjem časa, da svojemu poteznemu igranju doda dodatno plast spretnosti. Naučite se svojih sovražnikov, uprite se njihovim napadom in pravilno tempirajte svoje svete udarce, da razbijete njihovo obrambo. Virgo Versus The Zodiac se odreče naključnim srečanjem, namesto tega se odloči za prilagojene, neprizanesljive bitke, zasnovane posebej za vaše iskanje. To potovanje skozi Kraljestva Zodiaka vas bo popeljalo na vrsto različnih lokacij, polnih ljudi in predmetov, s katerimi lahko komunicirate, vključno z drugimi Zodiaki samimi. Vseeno dobro raziskujte, saj se lahko usoda vesolja drastično spremeni glede na vaše interakcije. Oh, obstaja tudi način shoot ’em up, če ste razpoloženi. Za vsak slučaj.