21.6 C
Ljubljana

Izdan novi napovednik za Alone in the Dark

Objavljeno:

Ste se kdaj vprašali, kaj se skriva v temi? Mogoče je najbolje, da se ne obrnete… Alone in the Dark je dobila nov napovednik, ki prikazuje malo več grozljivk, ki čakajo. V tem primeru: Dark Mana!

Alone in the Dark – napovednik

Alone in the Dark je ljubezensko pismo revolucionarnemu izvirniku, ki vam omogoča, da doživite srhljivo zgodbo skozi oči enega od dveh protagonistov: igrajte kot Edward Carnby ali Emily Hartwood v tej ponovni domišljiji klasične igre grozljivk preživetja, kjer se psihološka grozljivka sreča z južno gotiko. Raziščite svoja okolja, borite se s pošastmi, rešujte uganke in odkrijte neprijetno resnico dvorca Derceto…

Globoko na jugu dvajsetih let prejšnjega stoletja je stric Emily Hartwood izginil. Skupaj z zasebnim detektivom Edwardom Carnbyjem se odpravi na pot v dvorec Derceto, dom za duševno bolne, kjer nekaj preži. Naleteli boste na nenavadne prebivalce, kraljestva nočnih mor, nevarne pošasti in na koncu odkrili zaplet vzhajajočega zla. Na stičišču resničnosti, skrivnosti in norosti vas čaka pustolovščina, ki bo spremenila vaša temeljna prepričanja. Komu lahko zaupate, kaj boste verjeli in kaj boste naredili naslednje?

Alone in the Dark je razvija Pieces Interactive na Švedskem in bo na voljo za PC, Xbox Series S/X in PlayStation 5.

O Alone in the Dark

Raziščite dvorec Derceto v tej reimaginaciji Alone in the Dark, ljubezenskem pismu kultne klasične grozljivke iz 90-ih! Igra Alone in the Dark, postavljena na gotski ameriški jug v dvajsetih letih 20. stoletja, predstavlja noir prizorišče s klasičnimi lovcraftovskimi elementi grozljivk, kjer se poznano sreča z nadrealističnim.

  • Vrnite se h koreninam psihološke grozljivke in doživite atmosfersko potovanje, vredno igre, ki je začela žanr.
  • Potopite se v svet, poln zvokov, ob katerih se vam naježi koža s srhljivo, a očarljivo zvočno podlago doom jazza.
  • Uživajte v vznemirjenju obupnega preživetja v svetu, kjer se resničnost začne rušiti, zlo preži v vsaki senci in je streliva malo.
  • Doživite to nočno moro z vidika Emily Hartwood ali Edwarda Carnbyja in odkrijte temačne skrivnosti gotskega dvorca.
  • Potopite se v globoko psihološko zgodbo Mikaela Hedberga, kultnega pisca grozljivk SOMA in Amnesia, ki presega sfere predstavljivega.