12.7 C
Ljubljana

Indie platformer “Gray Destiny” bo izšel na Steamu

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger VisualPath z navdušenjem najavlja lansiranje svojega platformerja, “Gray Destiny,” na Steamu. Igra naj bi izšla 14. avgusta 2023 in obljublja vznemirljivo igralno izkušnjo za igralce, ki iščejo zahtevno in poglobljeno igranje.

O “Gray Destiny”:

V “Gray Destiny” se igralci podajo na epsko pustolovščino skozi čudovito oblikovan svet, poln zapletenih platformskih izzivov in očarljivih okolij. Vodeni od usode, prevzamejo vlogo skrivnostnega protagonista na iskanju ponovne vzpostavitve ravnovesja v kraljestvu, na poti pa se soočajo z neštetimi ovirami in sovražniki. Tesen nadzor igre in skrbno zasnovane ravni bodo preizkusile spretnosti igralcev ter ponudile privlačno in koristno izkušnjo tako za izkušene navdušence nad platformerji kot za novince.

Ključne funkcije:

Precizna igralnost: Obvladajte umetnost natančnosti, ko krmarite po zapletenih ravneh in do skrajnih meja preizkušate svoj čas in spretnost.

Očarljivo vzdušje: Potopite se v vizualno osupljiv svet z ročno narisano grafiko in evokativnim zvočnim posnetkom, ki dopolnjuje igranje.

Zahtevne uganke: Naletite na osupljive uganke, ki bodo zahtevale ostro razmišljanje in hitre reflekse.

Epske bitke s šefi: Soočite se z močnimi nasprotniki v intenzivnih spopadih s šefi, ki bodo vaše sposobnosti postavili na najboljšo preizkušnjo.

Privlačna zgodba: Razkrijte skrivnosti sveta Gray Destiny in odkrijte pravi pomen svojega potovanja.

Gray Destiny – napovednik