10.7 C
Ljubljana

Nov napovednik Loddlenaut je zelo prikupen

Objavljeno:

Prijetna igra za gojenje bitij in čiščenje onesnaževanja Loddlenaut, razvijalca Moon Lagoon in založnika Secret Mode, je izdala povsem nov napovednik, ki se osredotoča na življenjski cikel istoimenskih bitij loddle.

Loddlenaut – napovednik

V novem napovedniku, razkritem na The Re-MIX Online Showcase, se igralci seznanijo z osnovami čiščenja loddlov in naknadne nege. Hranjenje sadja loddle bo sprožilo njegov razvoj, pri čemer se loddle spremenijo v različne oblike, odvisno od tega, s čim so hranjene. Loddle bodo tudi odlagale jajčeca v cvetoče habitate, kar bo igralcem omogočilo rast in skrb za vrtinec loddlov, medtem ko bodo odstranjevali onesnaženje iz podvodnega sveta GUP-14.

Loddlenaut naj bi izšla na Steamu pozneje leta 2023.

O Loddlenaut

Loddlenaut je igra za preživetje, ki vzgaja bitja in se odvija na oceanskem planetu. Igrajte kot medzvezdni skrbnik, ki je poslan, da očisti zapuščen planet, ki ga je onesnažila mega-korporacija. Spoprijateljite se z lokalnimi aksolotli podobnimi bitji in raziščite potopljene ruševine podjetij, medtem ko oživljate bujne ekosisteme planeta.