21.6 C
Ljubljana

Definirajte svojo zapuščino v F1 Manager 2023, ki je zdaj na voljo na osebnih računalnikih in konzolah

Objavljeno:

Frontier Developments plc pozdravlja nove in vračajoče se vodje ekip v Pit Wall v F1 Manager 2023, naslednjem delu uradno licencirane serije simulacij vodenja Formule 1, ki je zdaj na voljo na osebnih računalnikih prek Steama in Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X| S, PlayStation 4 in Xbox One, po priporočeni maloprodajni ceni £44,99/$54,99/€54,99.

V F1 Manager 2023 se lahko igralci odločijo, da bodo vodili svojo ekipo do slave v karieri, ki traja desetletja, ali pa se lotijo scenarijev ene dirke, izdelanih iz resničnih podatkov F1 v povsem novem načinu Race Replay. Vodje ekip bodo odgovorni za vse vidike razvoja svoje ekipe, od prvega dne v tovarni do natančnih ukazov, posredovanih njihovemu zvezdniškemu vozniškemu paru. Na progi se dogajanje pospeši z osupljivimi vizualnimi vsebinami v slogu oddajanja in poglobljenim skupinskim radiem, ki oživijo vsak trenutek drame.

Race Replay je popolnoma nov igralni način, ki igralce postavi v središče svetovnega prvenstva FIA Formule 1 2023 in jim ponudi dva edinstvena načina za ponovno pisanje izidov dirk skozi celotno sezono. V Starting Grid bodo igralci prevzeli nadzor nad ekipo po lastni izbiri v polni dirki, ki natančno posnema natančne pogoje dirke in položaje na mreži iz resničnega Grand Prixa, medtem ko Race Moments izzivajo navijače, da prevzamejo vajeti med delom dirke, v ključnem ali odločilnem trenutku, ko želijo dokončati zastavljeni cilj, preden zamahne karirasta zastavica. Novi scenariji začetne mreže in trenutka dirke bodo dodani po vsaki vznemirljivi dirki v resničnem svetu v sezoni 2023, kar bo igralce izzivalo, da izboljšajo resnične rezultate sezone in pokažejo svojo sposobnost spreminjanja poteka resničnih dirk.

Igralci, ki želijo odgovoriti na nekaj največjih vprašanj “Kaj če” v F1, lahko razširijo svojo izkušnjo z F1 Manager 2023: Deluxe Edition po priporočeni maloprodajni ceni £54,99/$64,99/€64,99. Poleg osnovne igre lahko oboževalci preizkusijo svoje sposobnosti z dodatnimi 12 ekskluzivnimi scenariji, ki so sestavljeni iz startne mreže in trenutkov dirke ter se spopadajo s hipotetičnimi izzivi. Kdo bi zmagal, če bi bili vsi avtomobili enaki? Ali si lahko igralci opomorejo od zadnjega dela mreže in osvojijo zmago v ‘Raging Bull’, ali vodijo svoje voznike do uspeha z nepričakovanimi pogoji na dirkališču, ki dvignejo temperaturo steze in pnevmatik do skrajnosti na FORMULI 1 VELIKA NAGRADA KATARJA v ‘Scorcherju’? Deluxe Edition omogoča igralcem, da preizkusijo ta in druga vprašanja.

Medtem pa so v načinu kariere igralci vabljeni, da gredo še globlje z vodenjem ekipe leta 2023. Omilite drage napake pri postankih v boksih ali izboljšajte čase postankov v boksih z usposabljanjem svoje ekipe v boksih prek novega člana osebja športnega direktorja in prinesite znatne nove nadgradnje v dirkalne vikende z razvojem novih komponent, natančnim uravnoteženjem zmogljivosti, teže in stroškov. F1 Manager 2023 vsebuje tudi celoten seznam 2023 voznikov in članov osebja, s popolnoma simuliranimi prvenstvi F2 in F3, ki ustvarjajo sveže nove talente, ki nadomestijo zvezde, ko se starajo ali trpijo zaradi slabih rezultatov na dirkah. Odločite se za takojšnjo zamenjavo voznika ali poglejte v prihodnost s ponudbo pogodbe za naslednjo sezono in ustanovite sanjsko ekipo za uspeh.

Med vsakim dirkaškim koncem tedna morajo igralci uporabiti svoje sposobnosti strateškega odločanja, da vodijo svoje voznike do uspeha, z uporabo nove funkcije voznikove samozavesti in sistema taktike, nihajočih pogojev na progi in celo posameznih temperatur pnevmatik. Zahtevati vrh zmagovalnega odra pa ne bo enostavno, saj so tekmovalne ekipe izboljšale odzive in strateško načrtovale, ki želijo zmagati v dramatičnih dvobojnih dirkah. Vedeti, kje najti mejo med popolnim krogom in makadamom ali trčenjem s tekmecem v ovinku, je bolj pomembno kot kdaj koli prej.

Vodje ekip bodo občutili vznemirjenje vsakega kroga v osupljivi rekreaciji izkušnje prenosa, ko se bodo vozniki pomerili kolo ob kolesu na šestih dirkah F1 Sprint in na vseh 23 dirkališčih, vključno s popolnoma novim dirkališčem Las Vegas Strip. Izkusite neprimerljivo realističnost, ko se dogajanje odvija z več kamerami ob progi in na vozilu, vključno z impresivno novo kamero z vizirjem, in poslušajte vsak ukaz, ki ga oživi razširjeni nabor resničnih radijskih postaj ekipe F1, pri čemer ključne trenutke poudari povratna komentatorska ekipa Davida Crofta in Karun Chandhok.

Prva načrtovana posodobitev po lansiranju za F1 Manager 2023 bo prispela v začetku septembra in bo igralcem omogočila, da razširijo svojo zapuščino v kariernem načinu tako, da sprejmejo ponudbo za delo konkurenčne ekipe na podlagi njihove uspešnosti. Novi scenariji za način ponavljanja dirke bodo objavljeni po vsaki dirki v resničnem svetu.

F1 Manager 2023 bo pozneje tudi fizično na voljo na PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in Xbox One.