17.2 C
Ljubljana

“Camera Anima” steampunk vizualni roman, objavljen na Steamu

Objavljeno:

Prihajajoči steampunk vizualni roman EXP-resso Mutt, “Camera Anima”, je zdaj odobren za Steam. Prevzemite vlogo Essie, mlade ženske, ki poskuša rešiti svojo sestro pred serijskim morilcem, ki krade duše, znanim kot Artisan.

“Camera Anima” je igra za enega igralca, ki je navdihnjena z zahodnjaškimi pustolovskimi igrami in pripovedovanjem vizualnih romanov, kjer komunicirate s svetom, rešujete ovire, iščete skrivnosti in raziskujete Essiejine spomine na to, kar se je zgodilo pred petimi leti.

Tukaj je kratek povzetek zgodbe igre:

“Na plavajočih otokih Awyr državljani živijo v družbi, kjer njihovo preživetje in družbeni status določajo maske ali “obrazi”, ki jih nosijo. Čeprav se odnos do Face-sistema počasi spreminja, se pojavljajo govorice, da tisti, ki ponoči tavajo po ulicah brez Obraza, postanejo plen Artisana, obsojenega, da se pojavi kot stilsko urejeno truplo.

Njegovo zadnjo znano žrtev so našli pred petimi leti, vendar ga še nikoli niso ujeli. Samo Essie zares ve, kaj se je tisto noč zgodilo.

Raziščite njene spomine, da odkrijete skrivnost Artisana.”

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Pustolovski vizualni roman: igranje Point-and-Click, ki ga je navdihnila kombinacija zahodnjaških pustolovskih iger in vizualnega pripovedovanja romanov. Poiščite neobvezne interakcije, skrivnosti in slabe konce.
  • Raziskovalno kolo: Uporabite raziskovalno kolo za interakcijo s svetom na več načinov.
  • Interaktivna okolja: Raziščite in rešite številne ravni ter združite reševanje problemov z bogato pripovedjo.
  • Časovno določeni dogodki: Ko se dogodki zgodijo, ugotovite, ali je bolje počakati ali ukrepati.
  • Originalna umetnost in glasba: Izvirna umetnost in glasba, ustvarjena posebej za Camera Anima.
Camera Anima – napovednik