17.2 C
Ljubljana

Simulator pustolovščine vesoljske ladje Jumplight Odyssey izda svoj zgodnji dostop na Steam 21. avgusta

Objavljeno:

League of Geeks, razvijalci priznane neodvisne strategije Armello in prihajajoče Solium Infernum, so napovedali, da bo Jumplight Odyssey izdal svoj zgodnji dostop na Steam 21. avgusta. Simulator kolonije, postavljen v vesolje in navdihnjen z žanrskimi vrhunci ter klasično anime znanstveno fantastiko iz 70. praznuje objavo datuma izida z novim napovednikom. Jumplight Odyssey je bil eden najbolj igranih demov na Steam’s Next Fest junija lani in je še vedno na voljo.

Jumplight Odyssey – napovednik

Jumplight Odyssey popelje igralce na edinstveno pustolovščino vesoljske ladje s princeso Euphoro, poveljnico SDF Catalina. Pridružite se ji, ko krmarite po zvezdnih sistemih, medtem ko skušate pobegniti pred admiralom Voltanom in nevarnimi Zutopanci v iskanju legendarne Večne zvezde – mitskega novega doma daleč v galaksiji.

Igralci bodo upravljali vire, definirali svoj stil vodenja in sprejemali kritične odločitve, da ohranijo upanje na krovu SDF Catalina. Dodelite naloge članom posadke v različnih oddelkih, kot so znanost, inženiring, boj in oskrba. Pošljite pilote, da zberejo vire, rešite nove člane, da razširite posadko, in branite vesoljsko ladjo pred presenetljivimi zasedami Zutopana, ko vas neusmiljeno zasledujejo po vsej galaksiji.

Potopite se v živahno vesoljsko družbo znotraj SDF Catalina, bodite priča nastajajočim zgodbam in pomagajte poglobiti odnose med posadko. Prilagodite in razširite krove Cataline ter eksperimentirajte z različnimi postavitvami, ki jih navdihuje Incredible Cross Sections. Uporabite Starlight, ključni vir, ki Catalini omogoča skok na nove zvezdne sisteme, da se izogne neusmiljenemu zasledovanju Zutopanov.

Jumplight Odyssey bo na voljo v zgodnjem dostopu Steam od 21. avgusta 2023 s podporo za angleški, francoski, italijanski, nemški, španski, ruski, brazilski portugalski, poljski, japonski, korejski in kitajski (poenostavljeni in tradicionalni) jezik. Različici za PlayStation 5 in Xbox Series X|S naj bi izšli po zgodnjem dostopu.