10.7 C
Ljubljana

Mega City Police je zdaj na voljo: Retrowave akcija z naelektreno glasbo Droid Bishop, Timecop1983, Nightcrawler in drugih!

Objavljeno:

Potopite se v retrowave svet v Mega City Police, navdušujoči akcijski roguelike igri, ki bo danes izšla na Steam, GOG in Epic Games Store.

Potopite se v vznemirljivi svet boja proti kriminalu z naelektreno sintetično glasbo, ki vključuje priznane umetnike Droid Bishop, Timecop1983, sublunar, Nightcrawler, Occams Laser, Midsummer Ex in Pixelrebel.

V Mega City Police so ulice okužene s kriminalci, psihopati in pokvarjenim MegaCorp. Kot nepodkupljivi agent morate vzpostaviti red in uničiti brutalne šefe v tem neizprosnem boju proti kriminalu.

Mega City Police ponuja:

  • 8 igralnih agentov s 16 edinstvenimi sposobnostmi.
  • 100+ orožij in nadgradenj.
  • Več kot 40 skladb neverjetnih synthwave glasbenikov.
  • Visoka možnost ponovnega igranja s tremi težavnostnimi nastavitvami na postopkovnih ravneh in preoblekami, ki jih je mogoče odkleniti za vsakega agenta.

Igra bo dobila 5 brezplačnih razširitev z novimi skrivnimi stopnjami, agenti in kooperativnim igranjem.

Mega City Police združuje intenziven boj, retro estetiko in naelektreno zvočno podlago s sintetičnimi valovi, kar zagotavlja poglobljeno in nostalgično izkušnjo. Pripravite se, da obnovite pravičnost na ulicah, polnih kriminala, medtem ko se zabavate ob taktih nadarjenih glasbenikov, predstavljenih v igri.

Mega City Police – napovednik