21.6 C
Ljubljana

Razkrita je Polylithic, tretjeosebna ustvarjalna igra preživetja s kančkom znanstvenofantastičnega zapleta in pisano nizko poligrafsko grafiko!

Objavljeno:

Zemlja, pred 12.000 leti, v obdobju paleolitika. Majhno pleme živi težko, a srečno življenje, polno vsakodnevnih izzivov in groženj. Dokler ne izbruhne epidemija in skrivnostna bolezen zdesetka njihovih ljudi. So jo lahko prinesli prišleki, ki so padli z neba? Ali pa je to kazen, ki so jo poslali jezni bogovi? Vodja plemena je prestar, šibek in utrujen, da bi sploh poskušal najti odgovore na katero od teh vprašanj. Zato vam naloži to na videz nemogočo nalogo. Mladi naslednik, ki mu je usojeno, da popelje pleme v upajmo svetlejšo prihodnost.

Polylithic – napovednik

O POLYLITHIC

Polylithic je tretjeosebna ustvarjalna igra preživetja, postavljena v obdobje paleolitika/neolitika s kančkom znanstvenofantastičnega zapleta ter prežeta z barvami in čudovito grafiko z nizkimi poli. Postanite novi vodja svojega plemena. Začnite počasi z zbiranjem virov, izdelovanjem predmetov, odklepanjem tehnologije, odkrivanjem sveta in gradnjo baz, da boste sčasoma povečali svoje pleme in poveljevali naselju.

Polylithic razvija studio Polyperfect. Igra bo izšla v zgodnjem dostopu Steam v tretjem četrtletju tega leta.