21.6 C
Ljubljana

PixelJunk Scrappers Deluxe je zdaj na voljo na Nintendo Switch, PlayStation in PC

Objavljeno:

Indie studio Q-Games s ponosom praznuje izid najnovejšega dela nagrajene serije PixelJunk, PixelJunk Scrappers Deluxe. Hibrid party-brawler je od danes na voljo na Nintendo Switch, PlayStation, Epic Games Store in Steam za 24,99 $ / 19,99 £ / 2500 ¥.

Igralci morajo nabrati smeti, da dobijo denar, medtem ko se borijo s hordami sovražnikov po raznoliki pokrajini Junktowna, futurističnega pogleda na lokacije v resničnem svetu na Japonskem. Od neonskih ulic Haruhabara do zgodovinskih festivalov Kawaii Kyoto mora robotska čistilna ekipa, znana kot Scrappers, tekmovati s konkurenčnimi tolpami, da bi dosegla največ smeti, potem ko gre poskus izstrelitve svetovne smeti v vesolje apokaliptično narobe.

PixelJunk Scrappers Deluxe združuje klasično igranje s stranskim pomikanjem z novim pridihom zbiranja smeti in edinstveno estetiko kiberpunka. Z desetinami orožij, ki jih je treba obvladati, Scrapperjev za novačenje in mini igrami za odklepanje, je PixelJunk Scrappers Deluxe do vrha poln vsebine tako za začetnike kot za izkušene igralce.

PixelJunk Scrappers Deluxe ponuja smešno, hitro kooperativno arkadno igranje za do štiri igralce, ne glede na to, ali igrate v načinu za enega igralca, ki ga podpira prikupen AI pomočnik S.C.R.A.P, tekmovalno ločevanje s prijatelji na lokalni ravni ali brskanje po spletu s polno večplatformsko igro.

PixelJunk Scrappers Deluxe je danes izšla na Steamu, Epic Games Store, PlayStation 5/4 in Nintendo Switch za 24,99 $ / 19,99 £ / 2500 ¥.