17.2 C
Ljubljana

NACON napoveduje Nova Strike: Vzlet takojšen za izjemno vesoljsko bitko!

Objavljeno:

NACON in Sanuk Games z veseljem napovedujeta Nova Strike, streljanje v retro slogu, v katerem igralci nadzorujejo vesoljsko ladjo, ki se bori po galaksiji. S sistemom napredovanja v stilu roguelite piloti pridobijo veščine, ki bodo bistvenega pomena za dokončanje vse bolj zahtevnih poglavij igre.

Nova Strike je od danes naprej na voljo za PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S in Nintendo Switch.

Nova Strike – napovednik

Sami proti vsem, igralci napadajo sovražne baze in poskušajo uničiti vesoljsko obrambo, ki jim ovira pot. Za to se morajo igralci spretno izogniti sovražnemu ognju v klasični tradiciji žanra bullet hell.

Ko premagajo sovražne eskadrilje, piloti zaslužijo točke, ki jih lahko porabijo za nadgradnjo svoje ognjene moči in obrambe, da postanejo močnejši. Igralci lahko uporabijo roguelite mehaniko Nova Strike, da prilagodijo svojo ladjo in preizkusijo različne strategije. Poleg tega je sedem ravni vsakega poglavja postopkovno ustvarjenih, zaradi česar je vsaka vožnja nov izziv!

Nova Strike se ponaša z 2D slikovno zasnovo slikovnih pik in izvirnim zvočnim posnetkom, ki ga navdihujejo klasične vesoljske streljačine video iger. Ta inovativna igra v NACON-ovem katalogu ponuja nostalgičnim igralcem sodobno različico klasičnega shoot’em up.