23.2 C
Ljubljana

Lahkotna Let’s School odpira svoja vrata vsem igralcem na Steamu

Objavljeno:

PM Studios in Pathea Games z veseljem sporočata, da je njihov novi simulator za upravljanje šol, Let’s School, uradno izšel na Steamu. Po neverjetno uspešnem festivalu Steam Next Fest, kjer je bil naslov eden izmed 50 največkrat igranih demov, je Let’s School naprodaj od danes po ceni 19,99 $, z omejenim 10-odstotnim popustom za praznovanje lansiranja. V Let’s School vam je vaš stari ravnatelj zaupal veličastno nalogo oživitve vaše alma mater. Kot novi ravnatelj ne boste morali le zgraditi revitalizirane in elegantne šole, ki bo zadovoljila vašo fakulteto, osebje in študente, ampak boste morali najti tudi način za usposabljanje učiteljev, zaposlovanje najboljših študentov, vodenje obšolskih klubov in več, da bo vaša šola delovala in bo okrožje zadovoljno.

Izgradnja idealnega mesta za učenje je le del igre v Let’s School. Dijaki imajo svoje individualne interese in življenjske načrte, kar bo povzročilo veliko več izzivov za ravnatelja – na primer, kako dobro so vaši dijaki pripravljeni na zaključne izpite.

Z robustnim sistemom prilagajanja, množico dogodkov in dejavnosti v igri, ki jih je treba raziskati, Let’s School obljublja, da bo ena najbolj zanimivih in edinstvenih različic žanra simulacije, kar ste jih kdaj igrali.

Let’s School – napovednik