10.7 C
Ljubljana

Dungeon Full Dive razkriva funkcijo gradnje zemljevidov

Objavljeno:

Prihajajoči namizni simulator Dungeon Full Dive razkriva poglobljeno predstavitev načina izdelave zemljevida po meri v igri, ki igralcem omogoča, da resnično postanejo sam svoj gospodar ječe. Igralci lahko stopijo v svojo najljubšo namizno kampanjo in jo raziskujejo v realnem času, iz prve perspektive vašega lika ali iz klasičnega pregleda od zgoraj navzdol, ne glede na to, ali uporabljate računalnik ali VR.

Dungeon Full Dive – napovednik

Dungeon Full Dive se ponaša z neskončnimi možnostmi za Game Masterje, da sprostijo svojo ustvarjalnost in igralcem omogočijo nepozabno izkušnjo. Z zmogljivim graditeljem zemljevidov lahko pustolovci ustvarjajo prizore z vsem, od zasneženih gora do živahnih tržnic, pri tem pa lahko komunicirajo s svojo okolico. Tisti, ki že poznate namizne igre RPG, se boste počutili kot doma z integracijo statistike za 5e, ki omogoča ustvarjanje in spreminjanje listov likov neposredno v igri.

Kar Dungeon Full Dive resnično loči od drugih, je njegov miniaturni graditelj. Igralci lahko prilagodijo svoje miniature tako, da so videti tako kot njihovi liki, nato pa izbirajo med pogledom od zgoraj navzdol ali perspektivo svoje miniature, da se umestijo neposredno v dogajanje. To omogoča neverjetno poglobljeno in realistično izkušnjo, ne glede na to, ali igralci igrajo na računalniku ali v VR.