21.6 C
Ljubljana

Šah, a s puško. Shotgun King: The Final Checkmate prihaja na Switch, Xbox in PlayStation 24. avgusta

Objavljeno:

Trio razvijalcev iger PUNKCAKE Délicieux, ki razstreljuje vaše kmete in škofe, z veseljem oznanja, da bo njihova potezna šahovska igra Shotgun King: The Final Checkmate, ki jo je navdihnil roguelike, 24. avgusta na voljo na Nintendo Switch, Xbox Series S|X, Xbox One in PlayStation 4 & 5, zahvaljujoč njihovemu partnerstvu s Headbang Club. To je šah, a vi ste kraljeva figura s puško.

Konzolne različice igri prinašajo nove vizualne popestritve, pa tudi spremenjene vmesnike in povsem novo vadnico za monarhe, ki se še usposabljajo. Kodeks kart in tabla dosežkov vas bosta prisilili, da se vračate po več, dokler ne boste dovolj dobri v šahu, da postanete velemojster na vašem lokalnem turnirju!

Shotgun King: The Final Checkmate je bila prvotno izdana 12. maja 2022 na Steamu in je dosegla velik uspeh pri oboževalcih roguelike, ki so na platformi dodeli 93% pozitivnih ocen. Novembra je bila igra deležna velike posodobitve vsebine, ki je dodala nov sistem težavnosti, nove puške, nove karte in nov način igre.

O Shotgun King: The Final Checkmate

Šah, toda vsa vaša vojska je prešla na belo stran, vam pa ni ostalo nič drugega kot vaša kraljevska puška in vaš ranjeni ponos. Nošeni z vašo temno neumnostjo, se odločite, da je čas, da te bele figure naučite se bati Kralja šibrenic.

Vsako potezo lahko premaknete svojega kralja ali streljate na sovražne figure, nato pa se boste morali znova premakniti, da ponovno napolnite puško. Izogibajte se šah-matu in ubijte sovražnega kralja, da dokončate raven. Po vsakem nadstropju lahko izbirate med dvema naključnima kombinacijama ene nadgradnje za vas in ene nadgradnje za drugo stran. Izberite modro in nadaljujte z zmagovanjem na ravneh in morda boste dobili nazaj svoje kraljestvo.

Shotgun King: The Final Checkmate – napovednik