25.8 C
Ljubljana

Doživite družinsko zabavo z dvema novima videoigrama za konzole in računalnike, navdihnjenima z animacijami Dreamworks, ki prihajata kmalu

Objavljeno:

Priljubljeni junaki iz DreamWorks Animation se vračajo domov z dvema novima razburljivima video igrama za konzole in osebne računalnike podjetja GameMill Entertainment, ustvarjenima v sodelovanju z Universal Games and Digital Platforms: DreamWorks All-Star Kart Racing in DreamWorks Trolls Remix Rescue! Oba naslova bosta izšla ločeno na Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in osebnih računalnikih prek Steam kmalu.

DreamWorks All-Star Kart Racing

Dvajset najbolj ikoničnih likov DreamWorks Animation prevzame volan v hitrem svetu karting dirk v DreamWorks All-Star Kart Racing! Prestavljajte, zanašajte in skačite z velikimi hitrostmi po različnih fantastičnih stezah, ki so jih navdihnili številni priljubljeni filmi DreamWorks Animation. Prehitite konkurenco v zabavni in smešni akciji za igralce vseh starosti s samostojnimi ter spletnimi in lokalnimi načini za več igralcev na deljenem zaslonu.

DreamWorks All-Star Kart Racing je zdaj na voljo za prednaročilo pri večjih prodajalcih za 39,99$. Pozneje bo na voljo Digital Deluxe Edition, ki bo igralcem omogočila, da prestavijo v najvišjo prestavo s celotno osnovno igro, dvema ekskluzivnima likoma in dvema ekskluzivnima kartoma, vse za 49,99$.

DreamWorks All-Star Kart Racing bo izdal GameMill Entertainment, razvil pa ga je Bamtang Games v sodelovanju z Universal Games and Digital Platforms.

DreamWorks Trolls Remix Rescue

Samo igralci lahko rešijo Trolls Kingdom pred nesrečo v DreamWorks Trolls Remix Rescue! Igralci bodo potovali po čarobnem svetu Trolov, od Pop Villagea Poppy in Branch do Barbinega Volcano Rock Cityja in Cooperjevega Vibe Cityja, da bi ustavili melodičnega mojstra, ki skuša za vedno spremeniti glasbeno harmonijo Trolov.

DreamWorks Trolls Remix Rescue je zdaj na voljo za prednaročilo za 49,99$ pri večjih prodajalcih. Oboževalci lahko pričakujejo tudi izdajo Digital Deluxe Edition, ki bo objavljena pozneje in bo vključevala osnovno igro in dodatno igralno vsebino.

DreamWorks Trolls Remix Rescue bo izdal GameMill Entertainment, razvil pa ga je Petit Fabrik, studio za nagrajeno 3D platformsko igro Kukoos: Lost Pets, v sodelovanju z Universal Games and Digital Platforms.