10.7 C
Ljubljana

Sprejmite izziv v ‘The Future Project’ na osebnih računalnikih, ki vas v slogu metroidvania potisne na nevarne neznane planete

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger Lance Talbert, ki izdaja kot Infinite Level, s ponosom napoveduje 27. julij 2023 kot uradni datum izdaje svoje najnovejše igre The Future Project, prvoosebne izdaje v slogu metroidvania, ki vas izziva, da prevzamete nadzor nad vojakom z umetno inteligenco na misiji raziskovanja nevarnih planetov, medtem ko se borite proti neznanim vrstam v hitrem boju z arzenalom edinstvenega orožja in sposobnosti.

The Future Project – napovednik

The Future Project, najnovejši dosežek človeštva pri raziskovanju vesolja, nam bo omogočil varno in učinkovito potovanje med zvezde. Kot igralec dokončujete funkcionalnost tehnologije umetne inteligence, ki bo človeštvo razbremenila nevarnosti raziskovanja novih planetov. Umetno inteligenco morate pilotirati, raziskovati planete in se boriti proti grožnjam v hitrem boju, ko potuje skozi različne svetove. Na tej poti lahko pridobite nova orožja in sposobnosti, da izboljšate svoje zmogljivosti in postanete ultimativni raziskovalec in borec. Krmariti morate po šestih edinstveno tematskih okoljih in odkrivati skrivnosti, ki jih ponuja vsak svet, medtem ko uporabljate svoje različne sposobnosti za raziskovanje, platformiranje in boj. Sposobnosti so na voljo v številnih oblikah, od dodatnih možnosti gibanja do povsem novih elementarnih izstrelkov. Z rastjo vaših sposobnosti rastejo tudi vaše možnosti. Izvedite impresivne platformske podvige, da pridobite nadgradnje zdravja in streliva, ali pa uporabite svoje moči za bliskovit, spreten boj. Zažgite sovražnike, da sčasoma povzročite dodatno škodo, ustvarite ledeni ščit za blokiranje napadov, povzdignite se s samimi tlemi, na katerih stojite, da premagate sovražnike, ali preprosto razbremenite vse svoje izstrelke! Prenesite svojo bojno moč v intenzivne bitke s šefi, ki izzovejo vaše znanje o trenutnih sposobnostih. Človekojede rastline, robotske sile in bitja iz globin čakajo na vas!

The Future Project razširja zgodbo, predstavljeno v Impressions, prejšnji igri, ki jo je izdelal Infinite Level, tako da prikazuje posledice stika z nezemljani in trenutni napredek naslovnega projekta Future. Zgodba The Future Project je predstavljena na način, ki omogoča igralcem, da si dogodke v igri razlagajo na svoj način, v svojem tempu. Naravno integriran v digitalni svet projekta The Future Project, združuje zgodovino razvoja projekta The Future Project, misli njegovih ustvarjalcev in upe človeštva. Toda pozor, obstajajo tisti, ki verjamejo, da bo projekt prinesel propad človeštvu. Ne bodo se ustavili pred ničemer, da bi uničili projekt in končali upanje človeštva, da se ponovno poveže z vesoljci.

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Šest različnih 3D svetov, polnih edinstvenih sovražnikov, ovir in predmetov.
  • Hitra bojna mehanika, zasnovana za spretno igro in igralsko ustvarjalnost.
  • Napredovanje, podobno metroidvanii, kjer zbiranje novih predmetov omogoča nadaljnje raziskovanje prejšnjih področij.
  • Upravljajte z elementi, ko zažgete, zamrznete, pokopljete in naelektrite nasprotnike.
  • Nadaljevanje zgodbe iz Impressions, s človeštvom, ki se bliža zaključku The Future Project.
  • Atmosferska okolja.
  • Futuristična, poglobljena glasbena partitura.