10.7 C
Ljubljana

RIN: The Last Child – temačna, pravljična metroidvania bo na PlayStation, Xbox, Switch in PC izšla 21. septembra letos

Objavljeno:

Nov čaroben akcijski pustolovski platformer, RIN: The Last Child, bo 21. septembra očaral igralce na Steamu, PlayStation 4 in 5, Xbox One, Xbox Series X|S in Nintendo Switch. Rešite mitološki svet kot polboginja Rin v očarljivi pustolovščini, polni run, urokov in epskih bojev z močnimi šefi.

Izkoristite moč aspektov, da izboljšate in razvijete svoje čarobne sposobnosti kot zadnji otrok Stvarnika. Podajte se na potovanje, da vzpostavite red v mističnem svetu, kjer lahko samo vi in vaše spretnosti povrnete ravnotežje. Soočite se s tistimi, ki so bili nekoč vaši bratje in sestre, zdaj pa so se spremenili v neusmiljena bitja, ki iščejo samo kaos in uničenje ter ogrožajo mitološki svet, ki ga lahko rešite samo vi.

O RIN: THE LAST CHILD

RIN: The Last Child je temačna metroidvanska pravljica, ki spretno združuje raziskovanje in ustvarjanje. Zahvaljujoč zapletenemu sistemu ustvarjanja in očaranja urokov, nobeno igranje ni enako. Igrajte kot RIN – polboginja, ki je sposobna pridobiti moč aspektov za gorivo in razvoj svoje magije. Raziščite obsežne mitske dežele, ko odkrivate skrivnosti, ki se skrivajo za vidiki magije, oživite svoje mitske moči, izdelajte uroke, soočite se z močnimi šefi, ki so bili nekoč vaši bratje in sestre, in se podajte na potovanje, da rešite svet.

RIN: The Last Child razvija poljski studio Space Fox Games, na konzole pa ga prenaša Klabater. Naslov bo na voljo za PC, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch 21. septembra letos.