10.7 C
Ljubljana

Invazija vesoljcev v Area 51! Nova raven in več sovražnikov za Defend Earth: Xenos Survivors

Objavljeno:

Neodvisna razvijalska ekipa Reija je izdala novo posodobitev za akcijsko roguelike igro Defend Earth: Xenos Survivors. Zdaj lahko igralci dobijo dostop do območja Area 51. Novo raven, poimenovano po ameriški vojaški bazi v puščavi Nevada, preplavijo vesoljci v Defend Earth: Xenos Survivors!

Dobrodošli v Area 51!

Številni miti o zarotah obkrožajo omejeno vojaško območje v Nevadi – Area 51 je pogosto povezano z vesoljci in NLP-ji. Kar so v resničnem svetu samo miti, postane resničnost v roguelikeu! Vsi igralci lahko zdaj vstopijo na raven Area 51 in se spopadejo z dvema novima vrstama sovražnikov:

  • Void Hunters so elitne enote Xenosov. So borci na daljavo in streljajo z laserjem proti igralcem s kratko zamudo. Običajno se drstijo v valovih sovražnikov in veljajo za izjemno nevarne.
  • Vol’Nar, the Deadeye napada tudi od daleč. V svojem standardnem napadu uporablja izstrelke; pri svojem posebnem napadu preklopi na laser, ki celo sledi igralcu določen čas. Vol’Nar, Deadeye je glavni sovražnik v novi ravni in ga ni lahko premagati.

O Defend Earth: Xenos Survivors

Dobrodošli v letu 2058! Igralci se z izbranim elitnim vojakom ubranijo nevarnih hord nezemljanov. V hitrih tekih obstaja možnost odklepanja novih predmetov. Poleg tega igralci dobijo dostop do vedno več likov z različnimi sposobnostmi in močmi, s katerimi se lahko vržejo v boj.