21.6 C
Ljubljana

Clanfolk izda 11. večjo novo posodobitev

Objavljeno:

Hooded Horse z veseljem deli najnovejšo posodobitev za Clanfolk, graditelja visokogorskih mest, kjer morate voditi družino skozi generacije in živeti najboljše podeželsko srednjeveško življenje. Najnovejši popravek uvaja nove sisteme določanja območij, preoblikuje oblačila in dodaja nove mehanike dekoracije, ki zažarijo vašo kočo.

Okraski so nov razred predmetov v igri, razdeljen na pet vrst – od stenskih zaves do posteljnine in predmetov za druge okraske; ta zelo zahtevana funkcija vam bo omogočila, da svoji domačiji dodate malo več lepote. Razvijalec MinMax Games namerava razširiti to funkcijo, da bo okrasjem omogočil dodatne učinke.

Oblačila so bila prenovljena, da bi izboljšala vedenje klanskega ljudstva v različnih letnih časih. Ne glede na to, kako lahko vsi spoštujemo “zimskega Škota z golimi oprsji”, ki vpije na sneg “pridi k meni”, je čas, da se nekaj obleče, preden zmrzne do smrti. Clanfolk se bo zdaj po najboljših močeh trudil vzdrževati primerna sezonska oblačila glede na to, kakšna bi bila povprečna temperatura in vreme, z dovoljenimi prilagoditvami.

Nenazadnje vam bo nova mehanika razdeljevanja območij omogočila, da prilagodite življenja svojega klana z novimi domovi in delovnimi območji za povečanje učinkovitosti, kar omogoča, da bodo zgradbe, kot so gostilne, bolj funkcionalne.

Clanfolk je na voljo na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam za 19,99 $ / 19,99 £ / 19,99 € / 2480 ¥.