13.5 C
Ljubljana

Vstopite v grozljiv svet Unholy

Objavljeno:

HOOK, neodvisna založba globalnega založnika video iger Digital Bros, in poljski razvijalec Duality Games z navdušenjem sporočata, da je Unholy, težko pričakovana prvoosebna psihološka grozljivka, danes na voljo za osebne računalnike prek Steama za £24,99/€29,99/$29,99 z omejenim 20% popustom. Različici PlayStation 5 in Xbox Series S/X bosta sledili kasneje.

Unholy popelje igralce na grozljivo potovanje in razkrije grozote, s katerimi se sooča protagonistka Dorothea, ki prečka dva vzporedna svetova, da bi odkrila resnico o izginotju njenega sina.

Unholy – napovednik

Unholy spremlja izginotje majhnega otroka iz propadajočega, neprijaznega postsovjetskega mesta. Z raziskovanjem, reševanjem ugank in zanimivo bojno mehaniko se bodo igralci podali med resničnostjo in izkrivljenim Nesvetim svetom, da bi razkrili grozljivo resnico.

Značilnosti Unholy

  • Dva vzporedna svetova za raziskovanje. Siva in hladna resničnost brutalističnega postsovjetskega vzhodnoevropskega mesta ter srhljiv in sprevržen svet Nesvetega, groteskne družbe, ki ji vlada neizprosna duhovniška kasta.
  • Intenzivna psihološka grozljivka, ki jo poganja globoka, temna pripovedna zgodba, odigrana z očarljivimi vizualnimi elementi, ki temeljijo na delih priznanega mračnega umetnika Tomasza Strzałkowskega (umetniški direktor in ustanovitelj Duality Games).
  • Edinstvena mešanica igranja, ki združuje natančno raziskovanje, zanimivo reševanje ugank, infiltracijo in prikritost z zanimivo dinamiko streljanja.
  • Zanimiv bojni sistem. Uporabite štiri različna čustva: jezo, šok, žalost in željo po interakciji z okoljem (uničite ovire, sprožite mehanizme, preobremenitev tokokrogov, osvetlite svojo pot) ali da zmedete, zvabite ali poškodujete svoje nasprotnike.
  • Maske! Vsi v nesvetem svetu se skrivajo za masko in to je lahko razlika med življenjem ali smrtjo. Zgradite svojo masko, da pridobite nove veščine in izboljšate svoje sposobnosti, ali pa nosite druge maske, da se infiltrirate, zmedete svoje sovražnike in posnemate svoje nasprotnike.

Unholy je danes na voljo za osebne računalnike prek Steama za £24,99/€29,99/$29,99 z omejenim 20-odstotnim popustom. Različici PlayStation 5 in Xbox Series S/X bosta sledili kasneje.