21.6 C
Ljubljana

DING DING! Punch Club 2: Fast Forward zakoraka v ring

Objavljeno:

Za vrnitev v prihodnost ni potrebe po kondenzatorju pretoka, ker je Punch Club 2: Fast Forward zdaj na voljo na vseh platformah. Morda si vsi želijo vladati svetu, a v tem simulatorju bojnega vodenja je samo en najboljši. Pripravite se na vožnjo v nevarno območje, kjer se boste počutili, kot da ste v videospotu iz 80. let, polnem neonskih luči in kiberpunk estetike. Igralci se morajo odločiti, ali želijo biti junak, za katerega se zavzema njihovo mesto, ali tisti, ki s svojimi slabimi odločitvami daje boks na slab glas.

Punch Club 2: Fast Forward – napovednik

Izkusite vznemirjenje boja tako, da izberete svojo pot. Lahko sodelujete s policijo ali mafijo, ustanovite šolo za poučevanje naslednje generacije borcev ali prevladujete v bojnih ligah. Vendar pozor, življenje v tej igri močno udari in pride hitro do vas, upravljanje s časom pa je ključnega pomena, če želite preživeti. Lebdite kot metulj in pičite kot čebela, ker bodo v igri Punch Club 2: Fast Forward zmagali le najmočnejši!

Da postaneš vrhunski borec, je potrebno delo, zato se pripravi na tek po tisti cesti, hribu ali celo zgradbi, da zagotoviš, da bo tvoj borec najboljši, kar je lahko. Ni sklepanja dogovora z višjo silo; postati najboljši pomeni vložiti dobro staromodno delo s krvjo, znojem in solzami. Če pa je vaša zabavna predstava o uglajenem kriminalcu, sta vam na voljo nevro trening in nezakonita programska oprema, ki vam omogočata bližnjico do trdega dela. Samo bodite previdni, preveč nezakonite programske opreme bi lahko privedlo do tveganja, da bi vas razkrili kot goljufijo, in to bo končno odštevanje, saj vas bo vaša zadnja možganska celica predala, vas pustila na cedilu in vas zapustila.

Punch Club 2: Fast Forward ni tip kluba, kjer se ljudje srečujejo na zajtrku s prijateljico Tiffany. Ring je bojno polje, kjer morate biti dovolj močni, da se uprete izzivom in skrivnostim, ki jih vržete proti njim. Z igro, ki je zdaj na voljo na Steamu, Xboxu, PlayStationu in Nintendo Switch, je čas, da se jo lotite in se prebijete na vrh.