17.2 C
Ljubljana

Cross Tails za osebne računalnike in konzole: Taktična RPG, ki jo je mogoče igrati z dveh zornih kotov

Objavljeno:

KEMCO ponosno oznanja izdajo igre Cross Tails za konzole Xbox, vključno z napravami Xbox Series X|S, Xbox One in Windows, Steam, PlayStation 5 / PlayStation 4 (podpira Cross-Buy) in za družino sistemov Nintendo Switch, ki bo danes na voljo v vseh regionalnih prodajalnah. Standardna cena je 29,99 USD. Obiščite vsako trgovino za razpoložljive promocije ob lansiranju.

Pregled

Več kot desetletje se spopadata pasje kraljestvo Ranverfurt in mačja republika Hidiq, njuno globoko zakoreninjeno sovraštvo pa je vrezano v spomine njunih ljudi. Zdaj se boste kot igralec poglobili v zgodbeno zasnovan zaplet, ki ga lahko igrata obe strani in na koncu razkrije skrivnosti tega konflikta ter vpliv zlovešče tretje sile.

Usoda dveh narodov visi na nitki in na vas je, da krojite njuno usodo. Pripravite se na nepozabno pustolovščino, polno strateških bitk, zapletenega razvoja likov in očarljive zgodbe, ki vas bo držala zasvojene do samega konca.

Boste na novo napisali zgodovino Ranverfurta in Hidiqa ali pa ju bodo mahinacije tretje sile še bolj pahnile v temo? Danes odkrijte resnico v Cross Tails.

Zelo strateški boji in razvoj značajev

Sodelujte v zelo strateškem boju, izkoriščajte različno višino terena in položaj znakov, da pridobite prednost. Z več kot 30 razredi, med katerimi lahko izbirate, vključno z močnimi vitezi in smrtonosnimi lokostrelci, so vaše taktične možnosti neomejene.

Prilagodite razvoj svojih likov s spremembami razreda, drevesi spretnosti in izbiro vere, s čimer izboljšate njihove spretnosti in moči. Okrepite orožje in oklep z uporabo runskih kamnov, da odklenete močne magične učinke. In naj vas vodi vera, ko se povežete z različnimi božanstvi, da pridobite statistične bonuse in posebne sposobnosti.