23.2 C
Ljubljana

Podajte se na kulinarično ugankarsko pustolovščino s “Sushi for Robots” – na Steam prihaja 3. avgusta!

Objavljeno:

Nabrusite svoj kuharski nož in zapnite predpasnike, roboti so lačni! Kot je prikazano v njihovem povsem novem napovedniku, indie studio Ludipe & Friends z navdušenjem najavljajo prihajajočo izdajo njihovega novega naslova, Sushi for Robots, na osebnih računalnikih prek Steama 3. avgusta kot del Cerebral Puzzle Showcase 2023.

Sushi for Robots – napovednik

O igri:

Sushi for Robots je muhasta ugankarska igra o nenavadnih robotih in njihovi nenasitni želji po sušiju – kako ga dejansko predelajo, je skrivnost, a hej, če jih to osrečuje. Kot izkušeni kuhar najljubšega lokala s sušijem v mestu robotov je odvisno od vas, da pravočasno pripravite popolno jed za vsakega od svojih izbirčnih obiskovalcev in nalepite prave nalepke na tekoče trakove, da spremenite en zvitek tune v lososov nigiri.

Ključne funkcije:

  • Zahteven kulinarični tečaj: Nahranite množico nenavadnih in prisrčnih robotov tako, da jim pripravite pravo jed. Morda so ljubki, vendar so precej izbirčni, zato boste morali uporabiti domiseln sistem nalepk, da dodate vedenja na tekočih trakovih in spremenite vrsto sušija.
  • Ustvarjalna izdelava sušija: Odprt sistem sestavljank spodbuja eksperimentiranje in iskanje kreativnih rešitev. In če roboti postanejo lačni, lahko vedno pritisnete ponastavitev in poskusite drugačen rezultat.
  • Avtomatizirana gastronomija z enim klikom: Brez motečega uporabniškega vmesnika, brez čudne konfiguracije tipkovnice. Sushi for Robots je ugankarska izkušnja, ki jo lahko igrate le z miško – zato se naslonite in se zabavajte z eksperimentiranjem v kuhinji!