17.2 C
Ljubljana

Očetova ljubezen je na preizkušnji v Tetragon, ugankarskem platformerju

Objavljeno:

Skrivnostni svet ravnih resničnosti je bil vržen v kaos. Sveti dragulj, znan kot TetraGen, je bil uničen. Zdaj je na Luciosu, odločnem drvarju, da poišče zlomljene koščke dragulja in tako vzpostavi mir. Vendar je Luciosova misija bolj osebna od tega, ker je njegov sin skrivnostno izginil, in verjame, da sta dogodka povezana. Tetragon, ki je bila prej predstavljena na konzolah in osebnih računalnikih, je 2-D ugankarska platformerska igra, ki je bila na novo zasnovana za mobilne igralce na napravah iOS in Android. Z novimi kontrolami Cafundó Estúdio Criativo upa, da bo igralcem dal razlog, da se vrnejo v svet Tetragon in bodo imeli še boljšo izkušnjo kot prvič.

Tetragon – napovednik

Pripravite se na epsko potovanje, ko Lucios pridobi neverjetno količino moči in odklene vrsto osupljivih ugank, ki so raztresene po številnih ravneh. Za premagovanje teh izzivov se bodo morali igralci zanesti na svoje sposobnosti kritičnega razmišljanja. Od manipuliranja z vrtenjem sveta do gradnje platform in premikajočih se stolpov, ni pomanjkanja ovir, ki jih je treba premagati. Lucios bo potreboval igralčevo pomoč, da opravi te teste, da ugotovi, kaj se je zgodilo njegovemu sinu, popelje Tetragon iz kaosa in obnovi mir.

Tetragon je zahteven in nagrajujoč ugankarski platformer s prisrčno zgodbo o očetovi brezpogojni ljubezni do sina. Oboževalci Celeste in Unravel bodo uživali v potovanju skozi labirint ugank, labirintov in izzivov, da ponovno združijo dvojec oče-sin in prinesejo mir v nenavadno kvadratni svet.

Tetragon, igra, v kateri se Lucios odpravi na misijo iskanja svojega sina, je zdaj na voljo v Apple App Store in Google Play Store. Mobilna različica igre je opremljena z novimi zbirateljskimi predmeti, razpršenimi po stopnjah, kot tudi skritimi stopnjami, ki jih igralci lahko odkrijejo.