25.8 C
Ljubljana

Novi pregledni napovednik za Remnant II

Objavljeno:

Od oddaljenih dežel, divjih sovražnikov, izbire arhetipa in vsega vmes, morate veliko upoštevati, ko igrate REMNANT II, bodisi sami ali s prijatelji v sodelovanju. Novi videoposnetek, objavljen danes, ponuja pregled tega, s čim se bodo igralci srečali in kako preživeti neizprosne dežele, ki so pred njimi.

REMNANT II iz Gearbox Publishing in Gunfire Games prispe na PC, PlayStation 5 in Xbox Series X|S 25. julija 2023. Igralci, ki bodo digitalno kupili REMNANT II Ultimate Edition, bodo lahko pridobili zgodnji dostop in začeli igrati 21. julija. Prednaročila za vse digitalne izdaje bodo omogočila zgodnje odklepanje arhetipa Gunslinger.

Remnant II – napovednik

REMNANT II potopi igralce globlje v opustošen svet, ki zahteva mešanico metodičnega in norega boja na daljavo in blizu, bojevanja proti zvitim sovražnikom in kaznovajočih bitk s šefi. Vstopite v boj kot volk samotar ali pa se združite z dvema prijateljema, da premagate zastrašujoče izzive. Vsakič, ko igralci začnejo novo igranje REMNANT II, bodo pripeljani v nov svet, zgrajen iz širokega nabora lokacij, sovražnikov, NPC-jev, šefov in orožja. Te dinamično zgrajene ravni omogočajo edinstvene izkušnje, saj so elementi organsko vtkani v svet in pripoved.

Posodobljeni sistem Archetype daje igralcem večjo prilagodljivost njihovemu slogu igranja in skupinam omogoča boljšo sinhronizacijo edinstvenih pasivnih sposobnosti in osupljivih moči v sodelovalnem igranju. Več arhetipov je mogoče odkleniti, nadgraditi in opremiti skupaj za širšo paleto stilov igranja.