21.6 C
Ljubljana

New Star GP prihaja 8. avgusta

Objavljeno:

Razvijalci, New Star Games, nagrajeni studio BAFTA, ki stoji za uspešnicami, kot so New Star Soccer, Retro Goal in Retro Bowl, z veseljem sporoča, da njihova nova dirkalna igra v retro stilu, New Star GP, v torek, 8. avgusta, dirka v zgodnji dostop Steam.

Ekipa je tudi razkrila, da New Star GP prihaja na konzole, sprva so načrtovane PlayStation 4, Nintendo Switch in Xbox One pozneje v tem letu. Več podrobnosti o konzolnih različicah bo objavljenih kmalu.

New Star GP je hitra in vznemirljiva arkadna motošportna igra z osupljivimi retro vizualnimi elementi. Igrajte Career Mode, ki se začne v 80-ih in se prebijajte skozi desetletja dirkanja, medtem ko nadgrajujete svoj avto in ekipo za podporo, ali lovite visoke rezultate v Championship Mode sami ali na deljenem zaslonu z do tremi prijatelji.

Začetna različica z zgodnjim dostopom vsebuje dirke, ki se odvijajo tako v 80. kot v 90. letih in vsebuje 56 posameznih dirkalnih dogodkov, ki zajemajo ikonska dirkalna prizorišča, kot so Brisbane, Quebec in Côte D’Azur. Ko se bo zgodnji dostop približeval popolni izdaji, obstajajo načrti za razvoj kariernega načina, ki bo vključeval prihodnja desetletja dirkanja skupaj z novimi avtomobili, lokacijami, stezami in tekmeci.

Način prvenstva ponuja izbor različnih prvenstev za igranje za enega igralca ali z do tremi drugimi igralci, z načrti za dodajanje več vsebine v zgodnjem dostopu.

New Star GP je največja in najbolj ambiciozna igra, na kateri so New Star Games kdaj delali, zato je odlična za zgodnji dostop Steam. Z odličnim ugledom pri poslušanju in sodelovanju s skupnostjo pri svojih naslovih, se New Star Games veseli prispevkov igralcev o izboljšanju trenutne izkušnje ter dodajanju nove vsebine in funkcij.

New Star GP – napovednik