21.6 C
Ljubljana

Blackout Protocol je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam!

Objavljeno:

Ocean Drive Studio je nad luno, saj je zadružna streljačina Blackout Protocol zdaj na voljo v zgodnjem dostopu Steam! Igralci računalniških iger so vabljeni, da se pridružijo boju, se skupaj soočijo s hordami zombijev in pri tem pomagajo razvijalcu ustvariti akcijsko igro svojih sanj! Za praznovanje izida je cena Blackout Protocol znižana za en teden, tako da jo lahko igralci zgrabijo za 9,75 USD!

Blackout Protocol – napovednik

O Blackout Protocol

Blackout Protocol vabi ljubitelje akcije na noro roguelite twin-stick igro, kjer bodo do 3 igralci sodelovali pri izkoreninjenju zelo resnične grožnje. Agenti bodo nameščeni v oddaljenem zadrževalnem objektu, ki se je zatemnil po notranjem vdoru. Prebijte svojo pot skozi horde bitij in uporabite podatkovne kocke, kredite in načrte za nadgradnjo opreme na naslednjem varnem območju… če ga lahko dosežete!

Vsebina začetka zgodnjega dostopa Blackout Protocol:

  • 4 liki, več jih bo dodanih med kampanjo zgodnjega dostopa.
  • 5 nivojev: parkirišče, preddverje, pisarna, skladišče, izolacijska komora (šef). Več bo dodanih med kampanjo zgodnjega dostopa.
  • Predelano ravnotežje za težavnostne stopnje in velikost skupine. Ravnovesje se bo še naprej spreminjalo na podlagi povratnih informacij igralcev.
  • Predstavljamo popolnoma nov način v beta stanju: obrambni način roja.
  • V celoti na voljo v angleščini!