21.6 C
Ljubljana

Novi video Remnant II se osredotoča na arhetip Hunterja

Objavljeno:

Gearbox Publishing in Gunfire Games sta izdala nov videoposnetek, ki prikazuje veščine in sposobnosti Hunter arhetipa v njihovem prihajajočem naslovu akcijske preživetvene streljačine, REMNANT II. Hunter arhetip je specializiran za boj na velike razdalje, natančne strele in označevanje groženj.

Hunterji lahko tudi označijo sovražnike. Označene sovražnike je mogoče videti skozi zidove in so bolj dovzetni za kritične udarce vseh igralcev. REMNANT II prispe na PC, PlayStation 5 in Xbox Series X|S 25. julija 2023. Igralci, ki bodo digitalno kupili REMNANT II Ultimate Edition, bodo lahko pridobili zgodnji dostop in začeli igrati 21. julija. Prednaročila za vse digitalne izdaje bodo omogočila zgodnje odklepanje arhetipa Gunslinger.

Remnant II – razkritje arhetipa Hunter

REMNANT II potopi igralce globlje v opustošen svet, ki zahteva mešanico metodičnega in norega boja na daljavo in blizu, bojevanja proti zvitim sovražnikom in kaznujočih bitk s šefi. Vstopite v boj kot volk samotar ali pa se združite z dvema prijateljema, da premagate zastrašujoče izzive. Vsakič, ko igralci začnejo novo igranje REMNANT II, bodo pripeljani v nov svet, zgrajen iz širokega nabora lokacij, sovražnikov, NPC-jev, šefov in orožja. Te dinamično zgrajene ravni omogočajo edinstvene izkušnje, saj so elementi organsko vtkani v svet in pripoved.

Posodobljeni sistem arhetipov daje igralcem večjo prilagodljivost njihovemu slogu igranja in skupinam omogoča boljšo sinhronizacijo edinstvenih pasivnih sposobnosti in osupljivih moči v sodelovalnem igranju. Več arhetipov je mogoče odkleniti, nadgraditi in opremiti skupaj za širšo paleto stilov igranja.