23.2 C
Ljubljana

Ember Knights 1.0 je danes izšla na Steam in Nintendo Switch

Objavljeno:

Ember Knights, hitri akcijski roguelite razvijalca Doom Turtle in založnika Twin Sails Interactive, danes v celoti izstopa iz zgodnjega dostopa v različici 1.0 na Steamu in, prvič, na Nintendo Switch! V samostojnem ali sodelovalnem igranju za do štiri igralce boste obvladali močna orožja in uroke, ustvarili in prilagodili svojo zgradbo ter premagali smrtonosne horde in epske šefe v vznemirljivem hack-and-slash boju. Ember Knights je na voljo po standardni ceni 19,99 $/19,99 €, vendar lahko igralci v tednu lansiranja igro zgrabijo s 15-odstotnim popustom.

Ember Knights – napovednik

Ember Knights, ki so jo igralci na Steamu med zgodnjim dostopom ocenili kot “izjemno pozitivno”, se dvigne v 1.0 z množico novih vsebin in funkcij, ki predstavljajo peti svet igre in zadnji boj proti noremu čarovniku Praxisu ter novo orožje, različice šefov, in končne vsebine. Prvi igralci bodo odkrili tudi široko paleto elementov igranja in izboljšav, dodanih v 11 posodobitev vsebine in nešteto manjših popravkov skozi zgodnji dostop z neposrednimi povratnimi informacijami skupnosti.

Postanite Ember Knight, zadnja iskra upanja za vesolje v nemiru, in se podajte na epsko pustolovščino, da rešite prasvetove pred pokvarjenostjo in obnovite življenje Ember Tree!​ Potopite se v intenzivne hack-and-slash bitke v solo in sodelovalni akciji za do štiri igralce, kot nalašč za pustolovce vseh ravni znanja. Prilagodite svoj slog igranja s šestimi orožji ter desetinami spretnosti in relikvijami proti več kot 60 sovražnikom in šefom, medtem ko raziskujete živahne slike slikovnih pik in okolja s 16-bitnim retro pridihom.