17.2 C
Ljubljana

‘Doomsday Hunters’ na Steam in Nintendo Switch ponuja ultimativno roguelike streljaštvo, polno funkcij!

Objavljeno:

Razvijalec in založnik neodvisnih iger MoreGames je izjemno ponosen, da 20. julij naznani kot uradno svetovno izdajo igre Doomsday Hunters za PC prek STEAM in Nintendo Switch. Razvoj se je začel pred devetimi (9) leti in igra je z zgodnjim dostopom dosegla velik uspeh. S skoraj 500 pozitivnimi ocenami in številnimi nagradami je igra pripravljena za predstavitev v1.0 na osebnih računalnikih in istočasno na konzoli. Doomsday Hunters je podivjana roguelitska streljačina z dvema palicama, kjer trčijo magija in postapokaliptične tehnologije prihodnosti.

Doomsday Hunters – napovednik

Doomsday Hunters se dogaja leta 420 po kataklizmičnem dogodku. Zemlja ne obstaja več, temveč jo je nadomestil svet s spremenjeno fiziko in poseljen s pošastmi, demoni, nezemljani in norimi roboti. Vi ste preživeli – LOVEC – in samo vi lahko premagate kruto okolje. Ravni so ustvarjene proceduralno in na voljo imate ogromen izbor nadgradljivih orožij, urokov, ugodnosti, tujih artefaktov, nenavadnih tehnoloških in magičnih naprav. Na prvi pogled je igra vizualno osupljiva izometrična streljačina z dvema palicama, a poglobite se malo globlje in našli boste bogato in zelo uglajeno igro s poudarkom na globini, raznolikosti, vrednosti ponovnega igranja in na videz neskončnem načinu odkrivanja neverjetnih sinergij,

Doomsday Hunters ni lahka igra in njeno obvladovanje zahteva izjemne spretnosti. Navadite se na veliko umiranja in preizkušanja različnih mehanik igranja ter različnih stilov igre za napredek. Za odkriti in obvladati je ogromno predmetov; skupaj več kot 1200 predmetov: relikvije, orožja, spretnosti, ugodnosti, tujerodni artefakti, potrošni material, aktivne in pasivne stvari. Naučite se, kako delujejo in združujejo, razdelite igro, kot želite. Uničite in razstrelite vse ter uživajte v ogromnih eksplozijah, kaosu in zabavi!

KLJUČNE FUNKCIJE

  • Proceduralna generacija za neskončno raznolikost.
  • Razbijte puške za dele ali poiščite zmogljive modifikacije.
  • Več kot 160 sovražnikov in 20 šefov.
  • Odkrijte in obvladajte več kot 1200 predmetov, vključno z relikvijami, orožjem, spretnostmi, ugodnostmi, tujimi artefakti, potrošnim materialom, aktivnimi in pasivnimi elementi.
  • Sodelujte z različnimi edinstvenimi liki in se pogajajte v svojo korist.