21.6 C
Ljubljana

Verses of Enchantment bo 1. avgusta na voljo za osebne računalnike na Steamu!

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Nachtvlam je danes naznanil, da bo njihov povsem nov iz 18. stoletja navdihnjen fantazijski strateški deck-builder, Verses of Enchantment, izšel na osebnih računalnikih prek Steama to poletje, 1. avgusta!

Verses of Enchantment – napovednik

V igri Verses of Enchantment igrajte kot ambiciozni čarovnik v domišljijskem svetu iz 18. stoletja. Postanite ultimativni čarovnik, ko raziskujete kraljestvo in se učite čarovnije v obliki kart od zasedbe edinstvenih in raznolikih likov. Preučujte in spoznajte skrivnosti petih različnih šol magije, ki narekuje svet, in zbirajte uroke v obliki kart, da zgradite knjižnico spretnosti in znanja.

Soočite se z izkušenimi čarovniki in preizkusite svoje čarovniško znanje skozi bojna srečanja pri sestavljanju kart v načinu kampanje. Borite se tako, da vplivate na poezijo, ki jo ustvari umetna inteligenca, z uporabo urokov, ki izhajajo iz predhodno odigranih kart. Strateško razmišljajte pred svojimi nasprotniki, da nadzirate besedo in postanete mojster preračunane proze. Postanite eden izmed velikih, ko združujete uroke in poezijo v Verses of Enchantment.