21.6 C
Ljubljana

UFO ROBOT GRENDIZER – The Feast of the Wolves: razkrit datum izida!

Objavljeno:

Microids z veseljem sporoča, da bo UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves na voljo 14. novembra 2023 za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC. Različica Nintendo Switch bo na voljo leta 2024.

UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves bo sledil prvi zgodbi anime serije in dal igralcem priložnost, da ponovno obiščejo najbolj ikonične trenutke te epske pustolovščine. Oboževalci oddaje bodo navdušeni, ko bodo slišali, da bo igra vključevala nepozabne glasbene teme iz animeja, ki bodo na novo orkestrirane za še bolj poglobljeno izkušnjo. Te glasbene teme so bile ključni del uspeha animeja in igralci bodo zdaj lahko v njih uživali na interaktiven način.

O UFO Robot Grendizer – The Feast of The Wolves:

Ta akcijska igra, ki temelji na slavnem animeju, prirejenem po mangi Go Nagai UFO Robot Grendizer, bo nostalgičnim igralcem omogočila, da igrajo kot Duke Fleet in njegov veliki robot ter uživajo v epskih dogodivščinah. Edinstvena priložnost, da se z glavo potopite v ikonično popkulturno vesolje, polno poguma, izdaje in senzacionalnih bitk!

Kultna animirana serija je bila eden prvih uspešnih izvozov japonske animacije konec 70. let. Vsi se spominjamo ikoničnih bitk in orožja Grendizerja, s katerim so premagali sile kralja Vege, ki so začeli napade na Zemljo iz njene skrivne baze, skrite na temni strani lune. Ste pripravljeni na legendarni povratek?

UFO Robot Grendizer – The Feast of the Wolves bo na voljo 14. novembra 2023 za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC. Različica Nintendo Switch bo na voljo leta 2024.

UFO ROBOT GRENDIZER – The Feast of the Wolves – napovednik