10.7 C
Ljubljana

Znanstvenofantastični RTS z avtomatizacijo ‘Desynced’ izide v zgodnjem dostopu Steam 15. avgusta 2023

Objavljeno:

Desynced, hibrid RTS za avtomatizacijo, ki vključuje popolnoma prilagodljive enote založnika Forklift Interactive in razvijalca Stage Games, bo v torek, 15. avgusta 2023, izšel na osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek zgodnjega dostopa Steam.

Poiščite zatočišče na tujem planetu, ki cveti od življenja in neskončnih možnosti. Delajte sami ali z ekipo, da postavite in avtomatizirate živahno bazo operacij, nadaljnji znanstveni napredek in popravilo ladje. Odpremne osnovne enote, opremljene z različnimi zelo prilagodljivimi, zamenljivimi priključki za raziskovanje obsežne, proceduralno ustvarjene pokrajine, polne neizmernih nevarnosti in dragocenih virov.

Ko je optimalna lokacija vzpostavljena, pošljite bote z najnovejšo rudarsko tehnologijo, da pridelajo kovinsko in lateritno rudo, kristalne grozde in druge naravne vire. Sodelujte z drugimi roboti pri izdelovalcih za izdelavo kovinskih plošč in ojačanih okvirjev, s čimer ustvarite začetke uspešnega delovanja. Uporabljajte te gradnike za strateško gradnjo temeljnih objektov in izdelavo vitalnih delov tehnologije.

Okrepite strukture z obrambnimi dodatki, kot so stolpi, ščiti in drugo, da prenesete napade množic sovražnih avtohtonih bitij in rivalskih frakcij v tekmah za več igralcev. Ko ste utrjeni, prečkajte različne biome, vključno z bujnimi travniki, gostimi gozdovi, skalnatimi planotami in še več, da odkrijete nove materiale za nadaljnjo širitev. Vreme spreminja podnebne spremembe, medtem ko razvijate napredno tehnologijo za vdor v neraziskana območja, okvare in zbiranje novih materialov.

Eksperimentirajte s tisočimi možnostmi postavitve, da ustvarite prosto tekoče, popolnoma avtomatizirano središče. Uporabite kompleksno tehnološko drevo za nadaljnje raziskave in razvoj naprednejše strojne opreme. Ustvarite nove izzive s prilagajanjem stopnje sovražnosti tujih oblik življenja in odkrijte skrite skrivnosti v skrivnostnem svetu, ki je pred vami.

Desynced bo na voljo po vsem svetu v torek, 15. avgusta 2023, za Windows PC prek zgodnjega dostopa Steam za 29,99 USD.

Desynced – napovednik