10.7 C
Ljubljana

Povzpnite se na vrh velike poletne posodobitve Empires of the Undergrowth

Objavljeno:

Hooded Horse je od kraljice mravelj prejel obvestilo, da Empires of the Undergrowth danes dobiva veliko novo posodobitev. Razvijalec Slug Disco Studios je naredil velike korake pri ravnovesju igre, prenovil ravni kampanje in izboljšal način prostega igranja. Od jutri naprej bo igra v naslednjih dveh tednih na voljo z 20% popustom na Steamu.

Empires of the Undergrowth – napovednik

Kampanja je klasičen način doživetja Empires of the Undergrowth in je del igre že od začetka. Številne prejšnje stopnje dobijo krog TLC, da bi dosegle standard poznejših stopenj in kako so uravnotežene. Razdeljevanje hrane je glavni poudarek sprememb, vendar so bila nekatera velikanska bitja iz zgodnjih iger okrepljena in vaše mravlje lahko zdaj plezajo na več velikih bitij, da naredijo dodatno škodo v boju kolonije za prevlado.

Poleg kampanje vam freeplay omogoča izkušnjo igre brez pripovedne strukture in ima kup popravkov za kakovost življenja, da postanejo seje še bolj zahtevne in dinamične. Ključne spremembe freeplay vključujejo:

  • Izboljšane sisteme AI kolonij.
  • Nove znamenitosti.
  • Nov način prostega igranja spopadov.
  • Nove umetnine na več ravneh.

Empires of the Undergrowth je na voljo v zgodnjem dostopu na osebnih računalnikih prek Steam, GOG in Epic Games Store po osnovni ceni 19,99 $ / 17,99 £ / 19,99 € / 2480 ¥.