21.6 C
Ljubljana

Jagged Alliance 3 je zdaj na voljo!

Objavljeno:

Živela revolucija! Dobrodošli v Jagged Alliance – pridružite se nam še danes in osvobodite Grand Chien njegovih zatiralcev!

Prevzemite nadzor nad osvobodilno kampanjo, natančno oblikujte svoj strateški pristop, zaposlite svoje ljubljene plačance in jih vodite skozi razburljive taktične potezne spopade. Potopite se v vzdušje očarljivega akcijskega filma iz 90. let, skupaj z nepozabnimi enovrstičnicami, zlobnimi nasprotniki in simfonijo nabojev, ki polnijo zrak.

Jagged Alliance 3 pomeni monumentalni mejnik, saj sta Haemimont Games in THQ Nordic ponosno predstavila dolgo pričakovanega naslednika legendarne strateške franšize.

Jagged Alliance 3 – napovednik

Jagged Alliance 3 je zdaj na voljo za osebne računalnike po SRP 44,99 $ / 44,99 € / 39,99 £.

O Jagged Alliance 3

Grand Chien, narod z bogatimi naravnimi viri in globokimi političnimi delitvami, je pahnjen v kaos, ko izvoljeni predsednik izgine in paravojaška sila, znana kot “Legija”, prevzame nadzor nad podeželjem. Zdaj je predsednikova družina združila vse svoje vire, vključno z dogovorom z močno korporacijo Adonis, da najame skupino izkušenih plačancev, katerih naloga je najti predsednika in vzpostaviti red v državi.

V Jagged Alliance 3 izbirajte med ogromno zasedbo plačancev, vsi s svojimi edinstvenimi osebnostmi, domislicami in zgodbami iz ozadja. Nato pojdite ven in raziščite Grand Chien, ko spoznate nove ljudi, zaslužite denar, povečate svojo ekipo in na koncu sami sprejemate odločitve, ki bodo odločale o usodi države.