17.2 C
Ljubljana

Napovedujemo An English Haunting, zgodbo o duhovih

Objavljeno:

Norost za spiritualizmom je zajela London leta 1907. Seanse in gledališke predstave, kjer duhovi navežejo stik s svojimi živimi družinami, so v modi in obstaja legija raziskovalcev, ki poskušajo odkriti skrivnosti nadnaravnega. Med njimi je v ospredju profesor Patrick Moore, ki je zdaj na razpotju – ima 72 ur, da dokaže obstoj Velikega onstranstva, sicer bo njegov oddelek za metapsihične preiskave za vedno zaprt.

Tekmuje s časom in s pomočjo lažnega medija po imenu Beatrice Shaw mora dokončati prototip Škatle razodetij, artefakta, ki ga je izdelal njegov pogrešani mentor in ki omogoča videti razsežnosti, skrite v naši resničnosti. Izdelava te naprave ga bo popeljala z meglenih londonskih ulic na strme obale Škotske in končno na ulico Benwell Street 31, ki je znana kot najbolj strašljiv dvorec v Angliji.

An English Haunting – napovednik

Ključne funkcije

  • Pustolovsko point & click igranje, ki temelji na ugankah inventarja.
  • Več kot 60 podrobnih slikovnih ozadij slikovnih pik za raziskovanje.
  • Zasedba več kot 70 likov za interakcijo, vključno z resničnimi osebnostmi iz tistega obdobja, kot so medij Florence Cook, fizik William Crookes, iluzionist Harry Houdini in celo pisatelj Arthur Conan Doyle, ki ga boste nadzorovali, da reši eno od skrivnosti igre.
  • Oddahnite si od zgodovine z branjem grozljivih zgodb v Falk’s Horror Books, brskanjem po arhivu nadnaravnih primerov ali pojdite v gledališče na ogled zadnje filmske senzacije Georgesa Mélièsa: Évocation Spirite.
  • Navdahnjena z deli največjih avtorjev grozljivk z začetka 20. stoletja, M. R. Jamesa, Algernona Blackwooda in Arthurja Macena.