17.2 C
Ljubljana

Master of Knights izide 27. julija

Objavljeno:

NEOWIZ, ki ga vodita izvršna direktorja Seung-Chul Kim in Tae-Geun Bae, z veseljem oznanja začetek predregistracije za težko pričakovan globalni izid igre “Master of Knights: Seven Trials” (znane tudi kot “Master of Knights”). Igra bo na napravah iOS in Android na voljo 27. julija.

“Master of Knights” je vznemirljiva potezna strateška igra vlog (SRPG), ki jo trenutno razvija NEOWIZ. Z osupljivo zasedbo 50 živahnih likov in 75 kart s čarovnicami, zasnovanih tako, da podžgejo želje igralcev po zbiranju, igra ponuja vznemirljivo izkušnjo. Igralci lahko te like in karte strateško kombinirajo in razporedijo za sodelovanje v taktičnih bitkah. Uraden izid “Master of Knights” je predviden za konec julija.

V “Master of Knights” se igralci podajo na očarljivo potovanje kot novoprispelo božanstvo na celini Lemurija. Njihova misija je zbrati viteze in zaščititi celino pred napadi Starešin, hkrati pa ponovno vzpostaviti mir. Igra čudovito zajame bistvo klasične pustolovske pripovedi, ki igralce spopada z vedno bolj mogočnimi sovražniki, vključno s štirimi starejšimi kralji, ki jih spremljajo elegantne ilustracije.

Medtem ko mnoge obstoječe igre SRPG postajajo vse bolj zapletene, “Master of Knights” izstopa s svojim edinstvenim slogom igranja, ki spominja na igranje šaha na omejeni mreži ploščic 5×5. Znotraj tega omejenega prostora sta razpon napada in gibanje vsakega razreda na novo zasnovana, kar igralcem omogoča strateško zabavo s preprostimi kontrolami. Poleg tega igra uvaja sistem črkovalnih kart, ki je podoben igri z menjalnimi kartami (TCG) in dodaja množico spremenljivk za izboljšanje strateškega užitka in pospešitev igranja.

“Master of Knights” vključuje tudi različne funkcije za izboljšanje udobja igralcev. Ti vključujejo samodejni sistem nagrajevanja bitke, ki igralcem omogoča, da sčasoma kopičijo vire za rast, sistem preskoka brez omejitev in namenski sistem samodejne bitke. Namen teh funkcij je zmanjšati breme ponavljajočega se igranja za uporabnike.

Za predregistracijo za “Master of Knights” lahko zainteresirani igralci obiščejo uradno spletno stran ali trgovino Google Play. S sodelovanjem v predregistraciji bodo igralci takoj prejeli ekskluzivne nagrade, vključno z vitezom stopnje SR “Titania” in 1000 dragulji.