21.6 C
Ljubljana

inRun na voljo na Steamu in Meta-Questu 18. julija

Objavljeno:

Ivanovich Games, vodilna sila na področju razvoja iger navidezne resničnosti v Barceloni, z navdušenjem sporoča, da bo inRun od 18. julija na voljo kot naslov za zgodnji dostop na Steamu in Meta-Questu. Dodatno razburjenje bo ponudila tudi brezplačna predstavitev ekskluzivno na Steamu samo ta vikend.

inRun je pionirska dirkalna igra navidezne resničnosti, zgrajena od začetka za reševanje ene najpogostejših težav v dirkalnih igrah VR: slabosti zaradi vožnje. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu kamer, ki odpravlja potrebo po rotaciji igralcev, inRun obljublja izkušnjo vožnje VR brez gibalne slabosti, kar je opazna razlika, zlasti za tiste, ki so novi v sferi virtualne resničnosti.

Ta naslov je tehnološki preskok in se pokloni ikoničnim dirkalnim arkadnim igram poznih 80. let. S smešnim scenarijem in obilico nostalgije po 80-ih, inRun popelje igralce nazaj v zlato dobo arkad. To ni samo potovanje po spominu, ampak tudi stava na najnaprednejšo tehnologijo.

Igralci se lahko soočijo z osebnim izzivom: premagajte rekord, ki ga je postavil Jason, oče vašega partnerja, da si prislužite njegovo spoštovanje in pravico, da se poročite z ljubeznijo svojega življenja. Z inRun se tekma za ljubezen in spoštovanje začne zdaj.

inRun – napovednik