21.6 C
Ljubljana

Galaktični RTS/FPS hibrid Executive Assault 2 kvantno skoči iz zgodnjega dostopa oktobra!

Objavljeno:

Po petih letih medzvezdnega potovanja epski vesoljski boj/strategija Executive Assault 2 zapušča zgodnji dostop Steam in pripravlja skupino za vkrcanje za popolno lansiranje oktobra. Igra Executive Assault 2, ki si jo je zamislil samostojni neodvisni razvijalec Robert Hesketh, pričakovanim vesoljskim izvršnim direktorjem predstavlja galaktični divji zahod, ki ga morajo raziskati, osvojiti in nadzorovati, medtem ko krmarijo po zapletenem spletu konkurenčnih korporacij, ki tekmujejo za tehnologijo in bogastvo.

S petimi leti, preživetimi v zgodnjem dostopu, ki postavljajo standard za zlitje vesoljskega bojevanja in strateškega igranja, Executive Assault 2 uporablja najboljše elemente prvoosebnega streljanja in strategije v realnem času (RTS), ki združuje oboje, da ponudi vznemirljivo pustolovščino v globine od vojne razdejanega vesolja. Kot generalni direktor vzpostavite mogočno floto, ki jo ustvarite sami, preden prevzamete vlogo taktičnega poveljnika in se podate v hude spopade po vsej galaksiji, da ustvarite dobiček in uničite svoje tekmece.

V načinu RTS morajo izvršni direktorji vložiti čas (in vire) v pridobivanje virov, pridobiti postojanke in okrepiti svojo domačo bazo. Prodajte blago, da spodbudite gospodarstvo, usmerite vso to dragoceno vesoljsko zlato nazaj v nove modele bojnih botov in nadgradite osnovno obrambo, da jo spremenite v mogočno trdnjavo. Poveljevanje vojski robotov in bojnih ladij je vse lepo in prav, toda nasprotujoče si korporacije želijo ustaviti vašo medgalaktično prevlado na kakršen koli način, ne glede na to, ali igrate solo ali v epskih spletnih osvajanjih vesolja za več igralcev.

Vam je ljubše, da ste na tleh in sodelujete v vsem dogajanju? Neopazno preklopite v način FPS in sprejmite manično naravo boja v vesolju. Prevzemite vlogo pešca v jedru dogajanja ali pa sprostite svoj notranji Top Gun, ko pilotirate zvezdnega lovca in izvajate drzne akrobatske manevre. Stvari še stopnjujte, zajemite sovražne postojanke, nadzorujte glavne ladje in se spopadite z asteroidnimi bazami s tanki in mehi v načinu Executron samo za FPS.

Executive Assault 2 se pripravlja na hiperskok iz zgodnjega dostopa Steam oktobra letos.