23.2 C
Ljubljana

Banishers: Ghosts of New Eden izide 7. novembra. Oglejte si temno in intenzivno pripoved v očarljivem novem napovedniku!

Objavljeno:

Danes Focus Entertainment in DON’T NOD z navdušenjem sporočata, da bo Banishers: Ghosts of New Eden izšla 7. novembra. Ta pretresljiva pripovedna akcijska RPG, v kateri lovite in se borite z nadnaravnimi grozotami, da bi spremenili tragično usodo, prihaja na PlayStation 5, Xbox Series X|S in osebne računalnike. Prednaročila so odprta v fizičnih različicah in na Steamu, na voljo pa je tudi odlična zbirateljska izdaja. S kinematografskim napovednikom za razkritje datuma izida si oglejte srce parajoče popotovanje!

Banishers: Ghosts of New Eden – napovednik

Pripravite se na nemogoče odločitve in dramatične posledice…

Doživite močno in intimno pripoved v Banishers: Ghosts of New Eden, kjer igrate kot Antea Duarte in Red mac Raith. Ste ljubimca in izganjalca – lovca na duhove, ki sta se zaobljubila, da bosta varovala žive pred grožnjo dolgotrajnih duhov in duhov. Potem ko je Antea tragično postala eden od duhov, ki jih sovraži, se lotite obupanega iskanja načina, kako bi jo osvobodili iz njene nove stiske.

Vstopite v življenja skupnosti New Eden v svetu, ki ga pestijo nadnaravna bitja in starodavne skrivnosti. Uporabite svojo pamet ali združite Anteine duhovne moči in Redov močan arzenal, da premagate in preženete duše, ki mučijo žive.

Težke odločitve bodo ležale na vaši poti, ko boste odločali o usodi prebivalcev New Eden – najsi bodo živi ljudje ali potepuške duše – kar bo dramatično vplivalo na vašo zgodbo in izzive, s katerimi se boste soočili. Boste spoštovali svojo prisego Banisher ali žrtvovali žive v obupanem prizadevanju, da bi vrnili svojo ljubljeno?

Banishers: Ghosts of New Eden izide 7. novembra za PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC.