23.2 C
Ljubljana

Zmagajte na srednjeveškem bojišču, MORDHAU je izšla na konzolah

Objavljeno:

Preizkusite svoje viteške sposobnosti in se borite za svoje življenje, saj je MORDHAU danes uradno izšla na konzolah Xbox in PlayStation. Izbirajte med bojevanjem v prvi ali tretji osebi na razgibanem bojišču do 64 igralcev. Z navzkrižnim igranjem izključno za konzolne igralce bo to enakovredno igrišče za vse, kjer bodo lahko uživali in se povzpeli na lestvici, da bi postali najboljši borec.

MORDHAU – napovednik

Ustvarite plačanca in se podajte v bitko ter ustvarite svoj slog igre. Ne glede na to, kako zlobni so morda sovražniki, bo vedno obstajalo več načinov za doseganje zmage. Sodelujte v napadih na blizu v prosti obliki ali uporabite orožje za boj na daljavo. Bojevniki bodo lahko sodelovali z okoljem okoli sebe, da bodo imeli prednost v boju. Obstajajo priložnosti za boj na lestvah in upravljanje oblegovalnih strojev za zagotovitev zmage.

Ustvarjanje likov se bo vrnilo v izdaji za konzole igre MORDHAU. S poglobljenim sistemom prilagajanja bodo igralci lahko izklesali obraz svojega bojevnika, izbrali posamezne dele oklepa in ustvarili svoje orožje. Z ogromnim arzenalom orožja in opreme bodo vsi igralci zagotovo deležni edinstvene izkušnje. Spopadite se s sovražniki z različnimi meči, dežnimi puščicami od zgoraj ali celo zgradite zidove, da zagotovite vrhunsko obrambo.

MORDHAU je zdaj na voljo na konzolah Xbox in PlayStation za 39,99 USD.