21.6 C
Ljubljana

Zategnite lopute! Sea Horizon zdaj na PlayStation, Xbox in Windows Store

Objavljeno:

Eastasiasoft Limited v sodelovanju s Softstar Entertainment Inc. s ponosom naznanja izdajo svoje roguelike potezne RPG pustolovščine Sea Horizon za PC, PlayStation 4/5 in Xbox One / Series X|S za 14,99 $ / 14,99 €. Igra je na voljo tudi na Nintendo Switch.

V svetu Sea Horizon šteje vsak korak na potovanju preživetja in velikih pustolovščin! Sea Horizon je roguelike potezna igra vlog, predstavljena v 3D-pogledu iz ptičje perspektive šestnajstiškega mrežnega zemljevida, ki je drugačen vsakič, ko se odpravite raziskovat razbito otočje Myrihyn. Izbirajte med široko paleto likov z lastnim zgodovinskim ozadjem in osebnimi motivacijami. Začrtajte pot po raznolikih pokrajinah in zahrbtnih morjih, ko opremite orožje, skrbno upravljate svojo lakoto in zdravje, pretehtate tveganje glede na morebitno nagrado vsake stranske naloge, aktivirate blagoslove, ki vam bodo pomagali na poti, in se odločite za življenje ali smrt v bojih!

Tradicionalni elementi igranja vlog, kot so meti kock in naključne bojne karte, urejajo vaša razpoložljiva dejanja v Sea Horizon, medtem ko lahko modre odločitve zložijo komplet v vašo korist. Ne glede na to, ali vam uspe ali spodleti, vam bodo ob naslednjem poskusu vedno odprte nove poti, zmaga pa bo odklenila nove igralne like in zgodbe, ki jih boste morali odkriti. Boste ustvarili nove legende v tem nevarnem kraljestvu ali pa boste med brezimnimi padlimi pustolovci, ki so prišli prej?

Sea Horizon – napovednik