17.2 C
Ljubljana

Sengoku Dynasty izide v zgodnjem dostopu Steam 10. avgusta

Objavljeno:

Poljski razvijalec Superkami v partnerstvu z založnikom Toplitz Productions napoveduje, da bo Sengoku Dynasty, njihova vznemirljiva večžanrska RPG odprtega sveta, graditelj mest, simulacija življenja in igra preživetja, 10. avgusta izšla na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam.

Sengoku Dynasty je povsem nova pustolovščina, postavljena v ozadje izmišljene Japonske, ki jo opustošita lakota in vojna. Igralci se bodo morali dvigniti iz preprostega kmeta, da bi postali legenda, saj si bodo zagotovili zapuščino in zgradili svoje kraljestvo.

Med zgodnjim dostopom bo Sengoku Dynasty igralcem omogočila ure raziskovanja, izdelovanja in zbiranja virov. Igrali boste lahko sami ali z do 4 prijatelji v sodelovalnem načinu igre. S kulturno natančnostjo v središču je razvijalec Superkami ustvaril edinstveno vizijo življenja v fevdalni Japonski. Z uporabo množice informacij in vizualnih virov, vključno z zgodovinskimi in kinematografskimi referencami ter fotografijami iz muzejskih eksponatov, je to zagotovilo realistično in verno predstavitev zgodovinskega konteksta igre.

Vizualna moč Unreal Engine 5 oživi dramatično pokrajino Sengoku Dynasty. Ogromni odprti svet bo zajemal spreminjajoče se letne čase v več biomih, kjer bodo igralci raziskovali starodavne gozdove, spokojne češnjeve nasade, z meglo pokrite vroče izvire in zasnežene gorske terene.

Da bi omogočili rast in razvoj svojih vasi, bodo morali igralci izdelati orodje, orožje, obroke ali zdravila ter obdelovati zemljo, da zagotovijo preživetje svoje skupnosti. Za upravljanje več lokacij bodo morali igralci ustvariti obsežno naselje, da povečajo svoj vpliv, pridobijo vitalne vire in razvijejo svoje projekte. Od riževih polj in mostov do stražnih stolpov in svetišč bodo imeli popolno svobodo pri ustvarjanju ogromnih medsebojno povezanih mest, zasnovanih po svojih željah.

Podrobnosti, ki opisujejo časovni načrt igre o prihodnjih funkcijah in posodobitvah vsebine, ki bodo dodatno razširile izkušnjo igralca v času zgodnjega dostopa Sengoku Dynasty, bodo razkrite avgusta.

Razvijalec Superkami bo še naprej razvijal in izpopolnjeval igro na podlagi povratnih informacij in odzivov skupnosti igralcev, ki bo zagotavljal redne posodobitve in razvojne dnevnike.

Sengoku Dynasty prispe v zgodnji dostop Steam za PC 10. avgusta.

Sengoku Dynasty – napovednik