21.6 C
Ljubljana

Podajte se na temno pravljično pustolovščino: Madtale: Idle RPG je zdaj na voljo za iOS in Android

Objavljeno:

Razvijalec Archosaur Games s ponosom oznanja, da je njegova temnofantastična idle RPG Madtale zdaj na voljo na platformah iOS in Android.

Igralci, ki prenesejo in se prijavijo zdaj, bodo prejeli velikodušne BREZPLAČNE nagrade: do 1024 žrebanj, epsko mračno pravljično junakinjo MIRROR QUEEN, Elite Gear set, omejen okvir avatarja, bogate diamante in več. Prav tako bodo igralci prejeli ekskluzivno Epic junakinjo SNOW WHITE za prijavo v 7 dneh.

Madtale je strateško nedejavna rogue-like igra, ki ponuja temen pridih klasičnih pravljic. Igralci lahko oblikujejo svojo ekipo klasičnih likov iz pravljic, kot sta Pepelka ali Sneguljčica, vsak s svojimi lastnimi novimi veščinami. Odklenite edinstvena orožja za vsak lik, strateško opremite opremo in posebne sposobnosti, nato pa jih okrepite z vznemirljivimi, hudimi bitkami, podobnimi roguelike.

Vzpostavite svojo ekipo z enim dotikom, nato počakajte na zmage, kjer se vaši soigralci borijo samodejno. Tudi ko ste brez povezave, se vaše nagrade ne bodo prenehale ustvarjati in kadar koli se lahko vrnete, da brez truda poberete vse dobrote, ki ste jih naropali!

Prikličite junake iz 6 taborov in 5 poklicev z vsemi različnimi veščinami. 10 sklopov skrivnosti in 30+ kompletov orodij vam omogoča ustvarjanje uničujočih kombinacij. Bodite prepričani, da svojo ekipo izberete strateško, če želite premagati močne sovražnike!

Madtale bo na voljo v naslednjih jezikih: angleščini, francoščini, nemščini, portugalščini, indonezijščini, ruščini, vietnamščini, tajščini in poenostavljeni kitajščini. Igra bo na voljo po vsem svetu, razen Hong Konga, Macaa, Tajvana, Japonske, Koreje in celinske Kitajske.

Madtale – napovednik